Люди

"METRO Wine Event" cu gust italian

"METRO Wine Event" cu gust italian

Compania METRO Cash & Carry Moldova a organizat miercuri seară evenimentul "Metro Wine Event". Cu această ocazie, în jur de 50 de invitaţi speciali au participat la o seară deosebită de degustare a vinurilor italieneşti.

Evenimentul a avut loc în localul Nobil View Cafe şi a adunat cei mai importanţi parteneri ai companiei METRO: oameni de afaceri, directori de hoteluri, cafenele şi restaurante.

"În cadrul acestui eveniment prezentăm noile branduri de vinuri importate exclusiv de Metro în Republica Moldova. Propunem clienţilor noştri opt tipuri de vinuri italieneşti seci şi extra seci dintre care trei sunt roşii, patru albe şi un vin spumant." - afirmă Alexandru Trifan, manager clienţi HoReCa. 

Michele D’Introno, directorul general METRO Cash & Carry Moldova afirmă că vinurile importate din Italia nu concurează cu vinurile autohtone ci se completează reciproc. "Noi susţinem în continuare producătorii de vinuri naţionale, dar totodată propunem consumatorilor o gamă variată de vinuri produse în Italia, de calitate bună şi la un preţ accesibil. Scopul evenimentului nostru nu este doar degustaţia de vinuri. Este o oportunitate foarte buna să ne cunoaştem, să împărtăşim succesele, dar şi provocările cu care se confruntă clienţii noştri", a menționat Michele D’Introno.

Italia este o ţară recunoscută în întreaga lume prin standardele de calitate impuse în fabricarea vinurilor. Acest lucru a fost printre primele motive pentru care au fost importate vinurile italieneşti, afirmă  organizatorii evenimentului.
"Populaţia Republicii  Moldova este familiarizată cu mai multe produse de provenienţă italiană şi din acest motiv compania noastră a decis să-şi lărgească domeniul de vînzări şi în sfera vinicolă" - declară Igor Snegur, asistent administrativ în departamentul cumpărări.

Sergiu Busuioc, unul din invitaţii serii, afirmă ca este foarte satisfăcut de colaborarea pe care o are cu METRO Cash & Carry Moldova.

"Suntem foarte mulţumiţi de calitatea vinurilor care ni se distribuie. Ne bucură faptul  că raportul dintre preţ şi calitate este foarte avantajos"- spune Sergiu Busuioc, directorul  restaurantului  Mi Piace.

Organizatorii evenimentului îşi propun pentru viitor să importe vinuri şi din alte ţări precum Argentina, Chile sau Noua Zeelandă.

Maria Eşanu

Foto Alina Liubimova

allfun

Еще Люди