Люди

Revista Fashion VIP a premiat cei mai stilați oameni din RM

Revista Fashion VIP a premiat cei mai stilați oameni din RM

Artiști, vedete, femei stilate, domni și doamne de afaceri s-au întâlnit recent la o distinsă petrecere, care a devenit deja tradiție – Decernarea premiilor Fashion VIP 2013, ediția a șaptea.

Ținutele colorate, elegante și strălucitoare nu au lipsit din peisajul de sărbătoare. Petrecerea organizată de revista "Fashion VIP" a avut loc într-unul din cele mai selecte localuri din capitală. Terasa  hotelului "Prezident" a găzduit zeci de invitați deosebiți și le-a pus la dispoziție o sală amenajată cu multă grijă și rafinament. Cei prezenți la eveniment au avut parte de multă căldură atât din partea gazdei, cât și din partea meteorologilor. Gala Fashion VIP a reușit să adune sub același acoperiș un cerc de personalități aflate spiritual pe aceeași lungime de undă,  inclusiv în dorința lor comună de a petrece o seară în care să prevaleze  moda, stilul și gustul rafinat. Premiați pentru ce au făcut în decurs de un an, dar și pentru ce au îmbrăcat sau cum s-au coafat pentru eveniment, oaspeții s-au simțit onorați și au adus mulțumiri revistei Fashion VIP.

Premiul "Cântecul tinereței continue", pentru talentul de a fi mereu în formă, la patru  ace și în bună dispoziție a fost acordat celui de-al doilea președinte din istoria RM , domnului Petru Lucinschi. Premiul "Chic business lady" i-a revenit doamnei Elena Merlan, director al rețelei de farmacii "Elody", iar premiile "Stil feminin de vedetă" și, respectiv, "Stil masculin de vedetă" au fost înmânate Alionei Moon și interpretului Pașa Parfeni. A urmat premiul pentru "Un Brand inedit", oferit brandului Penny Black și premiul "Sănătate și frumusețe", înmânat Clinicii de Medicină Estetică "Estetic-Sana". Premiul "20 de ani de Aridon", a fost oferit brandului cu același nume, iar premiul "Seducția  zâmbetului de pe copertă" i-a revenit doamnei Nelly Sonic, vice-președintele companiei Lion Gri. Premiul  "Un parteneriat  elegant"a fost înmânat hotelului "Manhattan", iar  premiul "Un brand pentru picioare dragi" a fost oferit brandului  Ponti .

Cele mai surprinzătoare nominalizări au fost inventate de Sergiu Beznițchi, care a avut o prezență activă, inspirată și creativă. Astfel, premiul "Cei mai cercei dintre cercei" a fost înmânat Corinei Țepeș, premiul pentru "Cea mai albăcazăpadică prezență" i-a revenit lui Anatol Vidrașcu, urmând și nominalizarea pentru "Cel mai estival zâmbet", câștigătoare fiind interpreta Cornelia Ștefăneț. Sergiu a mai inventat și alte nominalizări precum "Cel mai sinusoidal mers", premiul revenindu-i interpretei Aura. La nominalizarea "Cea mai multicoloră prezență", câștigător a fost Doru Petruți, iar premiul pentru "Cel mai reușit atac raider asupra podoabei capilare" i-a fost acordat iubitului Alionei Moon.

Atmosfera de sărbătoare a fost întregită de artişti ai folclorului şi muzicii uşoare autohtone precum Ionel Istrati, Dianna Rotaru, Natalia Gordienco, Aura, Nelly Ciobanu, Aliona Moon, Pasha Parfeni, Costi Burlacu și Corina Țepeș. Surpriza serii fiind duetul dintre Igor Sârbu și Adrian Ursu, care au cântat cover-ul piesei "Eu vara nu dorm". Pentru eveniment, vedetele şi-au pregătit ţinute elegante, deoarece, spun ele, este foarte important să arate bine la orice eveniment monden.

Menționăm că la Gala premiilor Fashion VIP au fost acordate 13 trofee, iar organizatoarea evenimentului, Valentina Luchian, a purtat o ținută spectaculoasă, creată de Valentina Vidrașco, iar stilistele Gabriela Ciubara, Natalia Frunză și Valeria Dimitriu de la salonul Beauty House au avut grijă de machiajul și coafura Valentinei.

Revista Fashion VIP aduce mulțumiri speciale lui Ilan Shor, Gabriel Stati și Victor Miculeț, Tudor Ceaikovschi care au făcut posibilă Gala Premiilor  "Fashion VIP 2013"  și cărora li se datorează minunata petrecere.

Еще Люди