Columns

Il Separatio

Il Separatio

Salvaţi sexul!

Bărbaţii se gândesc numai la sex!!! Nu mă apuc în nici un caz sa neg această afirmaţie, doar că înseamnă asta oare că femeile nu se gândesc la sex?!

Vreau să vă spun că atunci când o femeie se gândeşte la sex, dorinţele bărbaţilor sunt ca nişte minori frustraţi pe lângă cele a femeilor. Dacă o femeie doreşte sex, ea şi-l doreşte mult mai mult decât vre-un bărbat ar putea vre-odată să înţeleagă şi să-i ofere. Iar dacă mai e şi vorba de o femeie în formă fizică perfectă, aici deja e loc pentru orice fantezie.

Se gândeşte oare femeia modernă la sex mai puţin ca bărbaţii? Cu siguranţă nu, doar că la femei totul este condiţionat. Ele au prea multe chestii foarte importante la care trebuie să se gândească, respectiv cu cât mai multe griji nerezolvate şi dorinţe nesatisfăcute, cu atât femeia este mai departe de sex.

Abia în ultimii ani marketologii au înţeles că bărbaţii cheltuie nu mai puţin şi s-au concentrat şi asupra lor. Bărbatul trebuie numaidecât să deţină un ceas scump, pantofi curaţi, să aspire la o maşină cu motor de peste 3000 cm3 şi un yacht de macar 10 m. Bărbaţii au câteva griji: ascensiunea în carieră, satisfacţia financiară a familiei, sportul, vânatul şi pescuitul ş.a., dar care şi aşa nu sunt obligatorii pentru toţi. Când mai ales primele două nu merg, bărbatul tot nu prea are chef de sex.

Dar când vine vorba de femei, aici e o întreagă catastrofă. Nici nu ne imaginăm câte griji cu adevărat mari le-au băgat marketologii în minte. Şi au ridicat aceste dorinţe la nivel de must have! (obligator de avut). Mă voi referi acum doar la câteva must-uri care-mi vin primele în minte.

Dacă eşti puştoaică: geantă Luis Vuitton, tabletă, ultimul iPhone sau Galaxy, macar o pereche de Louboutin sau YSL, să vezi măcar un sezon din Gossip Girl sau Game of Thrones, să bagi măcar o poză pe Instagram pe zi, macarons, o sesiune foto profesionistă pentru facebook, măcar două trei parfumuri cunoscute, Victoria’s Secret, măcar câteva brăţări la mână şi multe altele.

Când e vorba de o femeie matură, cum se cred deja toate cele trecute de 20, aici lista must have este mult mai sofisticată: maşini, blănuri, bijuterii, cosmetice minim L’Oreal, obligator ceva de la Chanel sau Tom Ford, Hermes Birkin, minim câteva Jimmy Choo sau Manolo Blahnik, La Perla, călătorii exotice, breakfast at Tiffany’s şi toate astea, şi multe altele pe lângă faptul ca boyfriendul să corespundă tutror acestor aspiraţii.

Păi ia să-mi spuneţi voi mie acum: oare de unde vreţi voi să se concentreze femeile asupra sexului cu atătea "griji" pe cap?! Şi în fiece an apar "griji" noi, mai ales după fashion weeks.

Au încercat unele, care se cred mai deştepte, să se revolte şi cică ele sunt împotriva sistemului, dar şi acelea sunt stresate toata ziua să scrie articole pe bloguri despre cât de dependenţi suntem de sistem, iar noaptea să numere like-urile şi să răspundă la comentarii.

Deaceea haideţi dragi bărbaţi să luăm atitudine şi să le venim în ajutor scumpelor noastre fete, căci riscăm să rămânem fără atenţia lor.

Pentru început, propun să aflăm marimea la încălţăminte, lingerie şi haine, ca atunci când mergem în afara ţării să putem contribui la lărgirea garderobei (asta e mereu remunerat sigur), apoi să facem o listă cu toate aiurelele sănătoase care le mănâncă ele şi când mergem la magazin singuri să le includem în lista de cumpărături. Apoi să mai intrăm pe la ZILLI şi Cartier şi să.., de fapt nu, haideţi să nu grăbim lucrurile))

Dragi prieteni dornici de afecţiune, haideţi să ne unim cu toţii forţele şi să salvăm sexul!!! Să satisfacem femeile pentru o cauză nobilă! 

Еще Columns