Люди

Rodica Miron: Fata de pe coperta Playboy

Rodica Miron: Fata de pe coperta Playboy

Ce ziceţi, să cunoaştem moldoveanca care a înnebunit mii de bărbaţi, pozând dezgolită pentru revista Playboy din România. E Rodica Miron, o tânără care a plecat la studii în România, dar a ajuns să se filmeze în videoclipuri, să apară la televiziune şi în reviste. Cum e să fii ţinta blitzurilor, criticii şi a bârfelor - aflăm din interviul ce urmează.

De ce ai ales să te realizezi în România?

Am venit în România la 16 ani cu o bursă de studii. Nu preconizam să stau aici mai mult de 4 ani, pentru că aveam în plan să-mi urmez studiile într-o altă ţară din Europa. Însă, încă din primele luni de stat la Bucureşti, cei de aici au văzut un potenţial în mine şi m-au ajutat să evoluez ca model. Apoi a urmat activitatea la televiziune, la Antena2, în emisiunea "Răi da Buni".

Cum ai ajuns pe coperta revistei Playboy?

Având rolul de asistentă tv în emisiunea "Răi da Buni" cu Mihai Morar la Antena2 beneficiam de o expunere mediatică zilnică. Cei de la Playboy au fost prompţi, făcîndu-mi nenumărate oferte de a poza în cunoscuta revistă pentru bărbaţi. Nu am acceptat de la început, însă, după un an au reuşit să mă convingă. Ceea ce pot să spun e că a fost o experienţă frumoasă şi de neuitat.

Ce s-a schimbat în viaţa ta după această provocare?

După cum am mai spus, a fost ceva foarte frumos, ceva nou pentru mine, iar apariţia mea pe coperta revistei Playboy mi-a adus mai multă notorietate .

Din câte femei frumoase sunt în România, anume tu ai fost aleasă să te filmezi în videoclipul piesei "Vedeta mea" de Conect-R. Care au fost principiile după care ai fost aleasă?

Îmi amintesc şi acum vorbele tatălui meu: "Talentul e un dar universal, dar e nevoie de mult curaj ca să-l foloseşti, să nu-ţi fie frică niciodată să fii cea mai bună". Sunt o luptătoare şi am preferat din totdeauna competiţiile grele, pentru că rezultatul merită orice sacrificiu. Da, sunt multe femei frumoase în România, dar noi, moldovencele avem acel "ceva" în sânge. Suntem ca un vulcan de energie, ce promite experienţe de neuitat, depunem pasiune în tot ce facem, avem o frumuseţe aparte, în special cea interioară, suntem misterioase şi mai avem multe alte calităţi, pentru care suntem adorate.

Cum răspunzi bârfelor şi criticilor ce te înconjoară?

Se spune că dacă eşti bârfit, eşti important. Nu mă deranjează bârfele, nu le dau nicio importanţă. În showbizul românesc bârfele sunt la ordinea zilei, iar unele personaje prin asta încearcă să se evidenţieze. Am alte calităţi, ce mă pun în valoare, iar dacă criticile sunt constructive ţin neapărat cont de ele.

Eşti admirată de mii de bărbaţi, tu însă ai reuşit să-ţi găseşti alesul inimii?

Cred foarte mult în semne, sunt peste tot, ne înconjoară. Cu siguranţă când îl voi găsi pe acel cineva, voi simţi că anume el este persoana potrivită. Deocamdată însă nu am avut certitudinea că l-aş fi întâlnit.

După experienţa de pe coperta Playboy, cu ce urmează să-ţi uimeşti admiratorii?

Am o viaţă profesională destul de activă, apar în nenumărate reclame, videoclipuri, sunt imaginea cătorva branduri de haine. Îmi place să-mi surprind admiratorii într-un mod plăcut, iar următorul pas deocamdată nu vi-l pot divulga, dar cu siguranţă va fi o mare surpriză pentru toţi.

Care ar fi secretul unei siluete de invidiat?

Pentru o femeie este foarte important să aibă grijă de corpul ei. Mult sport şi o alimentaţie corectă sau cât de cât echilibrată vă va asigura o siluetă perfectă.

Care sunt principiile de care ar trebui să se ghideze orice femeie pentru a cuceri inima unui bărbat?

Trebuie să ai încredere absolută în puterea ta de seducţie. Încrederea însăşi este cea care atrage. În loc să ascunzi ceea ce te diferenţiază, mai bine pune-le în valoare, pentru a părea mai interesantă. Bărbaţii sunt impresionaţi, în mod ciudat, de femeile de la care nu ştiu la ce să se aştepte.

O femeie burlacă este fericită?

Depinde de femeie şi ce înţelege fiecare prin a fi fericit. Eu sunt o persoană dependentă de afecţiune. Deci, din punctul meu de vedere, o burlăciţă nu are prea multe motive de fericire.

Vica Gavrilenco

allfun

Еще Люди