PRO Fashion

Marina Casapu: Îmi plac ţinutele neordinare

Bloggeriţa Marina Casapu, care este stabilită cu traiul în statele Unite ale Americii, ne-a expediat o sedinţă foto made in USA. În poze puteţi admira nu doar ţinutele frumoasei şi stilatei mămici, ci şi fulgii gingaşi de zăpadă.


Primul articol l-am postat pe blog în 2011, însă ideea de a-l lansa a apărut încă în vara anului 2009. Nu îmi doream neapărat un fashion blog, fiind studentă la UTM, la facultatea de Arhitectura, eram obsedată de blogurile dedicate design-ului interior şi arhitecturei, dar cu timpul am început să le citesc şi pe cele de fashion.

Nu am un stil bine definit, totul depinde de dispoziţie. Într-o zi vreau să arăt ca o doamnă cu clasă, în alta, mă simt mai rebelă şi vreau să port haine mai îndrăzneţe.

Îmi place să mixez stilurile, să combin piesele sport cu alea clasice şi elegante.

Motto-ul meu, atunci când vorbim de o ţinută, este: “If you aren’t sure, don’t wear it”. Deoarece numai atunci când eşti convinsă 100% că arăţi bine, te simţi mult mai încrezută. Cred că încrederea în sine atrage privirile celor dimprejur şi nu brandurile hainelor pe care le porţi.

Pe parcursul anilor, preferinţele mele în ceea ce priveşte moda, s-au schimbat de nenumărate ori. Hainele pe care credeam că n-o să le port niciodată, şi-au găsit adăpost în dulapul meu.

Încerc să aleg ţinute neordinare şi care să nu plictisească.

La moment, îmi plac foarte mult hainele voluminoase din materii rigide cu printuri geometrice, începând cu pulovere de tip “boxy” până la fuste cu tăieturi asimetrice.

Gemma Solomon

allfun

Еще PRO Fashion