Columns

cristina_evtodii

Cristina Evtodii

Spre atenţia tuturor bibliofililor internauţi!

Până şi librăriile au trecut pe internet. Cărţile pot fi comandate din orice colţ al ţării şi livrate prin intermediul serviciului de curierat.

Reţelele de socializare au şi ele rolul lor în culturalizare. Pe facebook găsesc recenzii la viitoarelor mele lecturi, afişele spectacolelor ce vor fi jucate în teatrele naţionale, anunţuri despre concerte, adunări de caritate şi alte evenimente captivante.

De un timp încoace, a devenit foarte simplu să facem cumpărături online. Acelaşi second-hand a devenit mai personalizat. Faci cunoştinţă cu proprietara unei haine purtate şi îi afli adevărata istorie. E interesant să ştii că îţi procuri o rochiţă, spre exemplu, pe care a purtat-o un om talentat...

Până şi librăriile au trecut pe internet. Cărţile pot fi comandate din orice colţ al ţării şi livrate prin intermediul serviciului de curierat.

Totul părea perfect până într-o zi, atunci când am realizat că afară e frig şi târgurile de cărţi, pe care le puteam găsi în orice sector al Chişinăului, pur şi simplu au dispărut.  Aveam o plăcere enormă să cumpăr cărţi de mâna a doua şi neapărat direct de la proprietar. Puteam discuta ore în şir despre ceea ce cumpăram de la el, iar spre sfârşit mă alegeam şi cu reduceri.

Mi-am propus să jertfesc o jumătate de oră din timpul meu şi am creat o pagină pe net. E un Book Second- Hand sau e un Anticariat Online. Îl puteţi numi cum vreţi. Eu i-am lăsat titlul de "Book Shop Chishinau".

Pagina este creată exclusiv pentru toţi doritorii de a vinde sau cumpăra cărţi noi sau uzate. Prin urmare, fiecare poate deveni librar sau cumpărător.

Un alt aspect pozitiv este faptul că atunci, când te vezi cu persoana care a citit deja  cartea, ai multe de discutat. Și cui nu-i place să-şi facă multe cunoştinţe?

Vă aştept cu un like la pagina www.facebook.com/Bookshopchisinau

Еще Columns