Люди

Laura Vetty: Despre bucuria de a iubi şi de a fi mamă

Laura Vetty: Despre bucuria de a iubi şi de a fi mamă

Laura Vetty ne-a cucerit nu doar prin vocea ei caldă, dar şi prin admiraţia cu care vorbeşte despre statutul său de soţie şi mamă. Ce schimbări au intervenit în viaţa interpretei şi ce o face fericită afli mai jos.


Cum decurg lucrurile în viaţa Laurei Vetty în prezent?

În prezent mă bucur din plin de viaţă! În fiecare zi învăţ cum se clădeşte temelia unei familii. Încerc să savurez fiecare clipă de fericire ce mi-a fost binecuvantată. Sunt atât de recunoscătoare pentru faptul că am avut norocul să cunosc adevaratul sens al vieţii! Am atâtea emotii despre care aş vrea să vorbesc şi să strig de fericire. Parcă nu există  cuvinte ce ar putea exprima magia acestor trăiri .

Am învăţat să iubesc cu adevărat şi să trăiesc pe deplin acest sentiment! Şi toate acestea i le datorez unei persoane. El a ştiut cum să mă citească printre rânduri. Apreciez că a ştiut  să privească dincolo de "ambalaj". A reuşit să îmbine bătăile inimii mele cu ale lui. El m-a luat de mână şi mă duce mai departe în viaţă, alături de sine. A unit doua drumuri în unul singur. Lânga EL mă simt ocrotită, protejată.


Cum îţi prieşte maternitatea?

Îi mulţumim lui Doamne Doamne pentru că ne-a completat fericirea cu cel mai curat şi special cadou! Ne-a oferit ocazia să cunoaştem şi să ne bucurăm de sentimentul unic de a deveni părinţi! Ne-a dăruit cel mai preţios lucru de pe acest Pamant- pe Maya. Cel mai tandru şi dulce îngeraş, o scumpete ce a făcut viaţa sa râdă pentru noi în fiecare zi!


Cum te-a schimbat experienţa de a fi mamă?

Sunt atât de recunoscătoare pentru ca am început să percep altfel lucrurile!  Acum văd totul cu alţi ochi! Înţeleg care sunt bucuriile reale ale vieţii. Am simţit cum e să ai ceea ce nu poţi cumpăra niciodată cu bani! Este cea mai tare şi incomparabilă  senzatie! Unica senzaţie ce îţi  împlineşte pe deplin sufletul! Cel mai important scop în aportul nostru pe acest Pământ.

Am început să gândesc altfel, am început să cunosc femeia ce se ascunde în copilul din mine!  Este nemaipomenit! Acum am atâtea de spus, acum într-adevăr pot cânta despre dragoste, deoarece trăiesc cu vibraţia acestui cuvânt prin fiecare celulă.


Apropo, după o ascensiune frumoasă te-ai retras… sau faci doar o pauză pe plan muzical?

Atunci când compun o piesă, când scriu versuri - trebuie să simt în primul rând că am ce spune, că pot aduce un mesaj celui ce va asculta piesa (nu mă refer la muzica "comercială").

Când nu am avut ce spune - m-am retras, am acumulat energia de care am avut nevoie pentru a putea creea din nou. Nu mă grăbesc să fac ceva nou, vreau să vină totul de la sine. Îmi doresc să trăiesc cu fiecare cuvânt rostit în cântec, să aduc un mesaj pentru cel ce ascultă, să se  înţeleagă mesajul meu din acele rânduri.


Cum reuşeşti să te împarţi între studiile pe care le faci la Chişinău şi familie, cu care locuieşti în România?

Până acum am stat mai mult la Bucuresti. Anul acesta absolvesc Academia de Arte din Chişinău. Avem un program încărcat care necesită implicare totală din partea mea pâna la vară. De aceea, o perioadă buna de timp voi fi la Chişinău.


Cum a fost experinţa trăită în SUA, acolo unde ai colaborat cu renumiţi producători?

Ultimul proiect muzical la care am lucrat a fost conceput în SUA. Am vrut să văd cum se lucrează în America. Pentru mine era un vis să ajung să fac o piesa cu cineva de acolo! Am lucrat cu doi producători americani:Christopher Kelly şi Devon Golder.

Prima piesă din acest proiect este "Never Coming Down". Eram atât de entuziasmată când imprimam vocea! Îmi era atât de interesant ce vor zice ei, ce părere vor avea!

Aceeași producatorii colaborează şi cu P. Diddy, Lil Wayne, dar şi alţi interpreţi renumiţi. Din acest motiv aveam emoţii foarte mari.:)

Încerc mereu diferite stiluri în muzică, încerc să mă regăsesc pe mine, probabil.


Eşti fericită şi împlinită! Ce urmează să faci pentru a-ţi menţine această stare?

Sunt în căutare de sine pe plan profesional. E un proces foarte minuţios din care acumulez doar experienţe pozitive. Acest proces acţionează benefic asupra dezvoltării mele spirituale.

Dupa ce finalizez acest an de studii, de la care am multe aşteptări, o să mă ocup de muzica. Intenționez să mă promovez şi pe piaţa românească. Poate.

Poate pentru că o să mă gândesc bine, înainte de a face acest pas, şi voi putea lua decizii corecte în viitorul apropiat.

Faptul că primesc plăcere din muzică mă face să fiu o persoană foarte fericită. Să ascult muzică, să cânt a devenit deja o parte din mine ce îmi permite să mă exprim. Din acest motiv, tot ce îmi doresc este să pot cânta numai şi numai din plăcere şi doar ceea ce simt eu. Nu neaparat ceea ce se "cere" pe piaţa muzicală.

Maria Eşanu

allfun

Еще Люди