Columns

Il Separatio

Il Separatio

Cu relația-n oglindă!

Nu este un secret pentru nimeni că monogamia la bărbați este o chestiune aproape utopică.

Discutam zilele acestea cu o prietenă despre o bunăciune, originară din Chișinău, care este un model internațional de succes și care, bineânțeles, este iubita unui băiat cu tată cunoscut pe la noi. Doar ca în pofida fizicul ei impecabil, băiețașul o înșeală în stânga și-n dreapta, fără nici un fel de remușcări.

Nu este un secret pentru nimeni că monogamia la bărbați este o chestiune aproape utopică. Bineânțeles că justificarea principală este căutarea diversității: uneori vrea una mai cu forme, alteori o scândură, uneori roșcată cu pistrui, iar mâine o mulatră, iar diversitatea filmulețelor porno de pe Internet și experiența unor prieteni parcă te-ar obliga să le încerci pe toate:

- Cum, tu niciodată n-ai încercat cu o chinezoaică?!!
- Nu.
- Pfff, degeaba ți-ai trăit viața! Las că mergem cumva în Berlin. Știu eu acolo un loc! :)

Dar să încercăm să ne uităm la aceste tendințe din alt unghi. Dacă ar fi  să percepem aventurile bărbaților nu ca o chestie de căutare de diversitate, ci dimpotrivă, de căutare a unei singure persoane – a sa proprie!

"Cognosce te ipsum" -  Cunoaste-te pe tine însuți, spune vestita expresie latinească. Fiecare om, mai mult sau mai puțin conștient, caută să-și găsească Eul: prin lectură, prin meditație, prin comunicare, prin izolare, prin sporturi extreme, prin luptă s.m.a Nu degeaba se spune că arta adevărată se naște din foarte multă suferință și umilință, fiindcă anume ele mereu îți permit să vezi exact cum este mai bine, de fapt, fiindcă mai rău nu poate exista.


Dar să ne reântoarcem la idea de bază: de ce umblă bărbații după alte femei?! Fiindcă majoritatea îi permit bărbatului să descopere doar o parte din sine, iar asta nu e suficient! Cel mai frecvent bărbatul este foarte generos și bun în pat, fiindcă anume aceaste calități sunt mereu apreciate pe față de către femei. Cu o femeie afli că ești, de fapt, talentat la dansuri sau afaceri, cu alta la muzică, iar după ce stai la discuții cu alta -  îți pare rău că nu ai făcut carieră în teatru. Cu o femeie afli că de fapt ești gelos și foarte posesiv, cu alta îți place că ai o relație liberă – toate femeile îți explorează și aduc la suprafață anumite calități, ce-ți permit să afli lucruri noi și interesante despre propria persoană!

Și ți se pare că doar așa poți deveni o personalitate integră, stăpână pe viața proprie și gata să împarți experiența.

Anume din acest considerent apare într-o bună zi aceea care te face să conștientizezi: "Băi frate, mă simt împlinit cu ea!" și să nu mai vrei să cauți nimic sub altă fustă. Sau mai există varianta când barbatul deja împlinit, după foarte multă "explorare", caută fata care îi aduce liniștea sufletească și ar putea fi o mamă bună pentru copii.

Ideea este că scumpele noastre fete, străduiți-vă să Vă dezvoltați propria personalitatea în primul rând, pentru ca ulterior să vă  împărtășiți din experiență celui care vă este alături, să-l faceți să Vă venereze:

-Da tu ai încercat vreodată o mulatră?!

- Care mulatră, frate?! A mea ieri s-a intors de la solar – zici că am dormit cu Beyonce!

Еще Columns