Люди

Victoria Vira Solovei: Despre frumuseţe şi intelect la un loc

Expresia "Frumusetea si intelectul merg mână în mână" este valabilă şi în descierea Victoriei Vira Solovei. Pasionată de limbile străine, psihologie, dar şi cu o înclinaţie spre muzică şi fotografie, moldoveancă stabilită în Italia a atras atenţia mai multor publicaţii internaţionale.Victoria, ce сalităţi crezi că te reprezintă cel mai mult?

Sunt o persoană atât raţională, cât şi visătoare. Tind spre a-mi extinde orizonturile cunoaşterii, fără a mă limita, concentrându-mi timpul liber asupra autodezvoltării intelectuale şi spirituale.

Sânt pasionată de muzică, artă, psihologieşi, nu în ultimul rând, de tainele Universului. Libertatea e starea mea de spirit.

Fotografia este la fel una din pasiunile tale. Care sunt cele mai memorabile fotoshootinguri?

Fiecare fotoshooting e unical. Ce este fotografia, dacă nu un moment din viaţă, într-un format imprimat, care in primul rând rămâne aici, în minte şi la care ne putem întoarce oricând, pentru a-l retrăi. Fotografia reprezintă starea sufletească, exprimată în culori.

Interpretarea abstractă a unui fragment din viaţa autorului.

Povesteşte-ne câte ceva despre activitatea ta de DJ?

Am fost mereu fascinată de muzică, însă activitatea mea de DJ e mai mult un hobby, decât un scop în viaţă. Îmi place să experimentez în această sferă, dar deocamdată nu m-am gândit la ceva mai serios.

Cum ai nimerit în această lume?

De mic copil îmi plăcea să colectez muzică, înregistrând pe casetofon track-urile preferate de la radio :) Zile întregi eram agăţată de tasta "rec", din frică să nu omit ceva.

În timp, am început să frecventez evente muzicale, care mi-au acordat şansa de a cunoaşte noi prieteni, îmbinând extremităţile muzicii împreună.

Ce DJ internaţionali apreciezi şi ce stil de muzică preferi?

Din fericire, muzica e plină de varieţăţi. Fiecare stil crează o atmosferă deosebită, ceea ce ne permite să retrăim diferite stări; începând de la muzica clasică, jazz, countryşi terminând cu minimal, breaks sau trance.

Cât despre artiştii internaţionali, cred că totuşi voi răspunde ATB, creaţiile căruia îmi provoacă interes încă din ’97.

Ai o pasiune aparte pentru limbile străine. Câte limbi vorbeşti şi cum ai ajuns la această performanţă?

Probabil această pasiune îşi are rădăcinile încă din copilărie. Acasă se vorbea în româna, frecventam grădiniţa rusă, paralel studiam limba engleză şi priveam televiziunea ucraineană :)

La şcoală mi-am perfectat  engleza, am învăţat bazele francezei şi în timpul liber cercetam dicţionarul de expresii germane. În sfîrşit, schimbând locul de trai, am avut avantajul să cunosc şi limba italiană.

Fiecare limbă mi-a creat un nou mod de gândire. Gândul creează cuvintele. Cuvintele, la rândul său, te creează pe tine.

Eşti atrăgătoare atât prin atitudine cât şi prin vestimentaţie, cum ţi-ai modelat acest stil şi te-ai regăsit în el?

Mi-a plăcut mereu să experimentez, fiind în căutarea de sine. Au fost momente când, probabil, am exagerat, însă astfel am devenit ceea ce sunt, prinzând curaj şi dezvoltând încrederea în sine. Nu am încercat să mă afirm, ci doar să mă regăsesc în felul de a fi :) Oricum, nu există o ţinută vestimentară, care ar satisface capriciile celor din jur, şi dacă stilul tău nu dăunează nimănui, atunci, de ce nu? :)

În ce situaţii atitudinea sexy te-a ajutat şi în ce cazuri te-a încurcat ?

M-a ajutat să am încredere în propriile viziuni, descoperind persoane interesate de personalitate şi depistând cele interesate doar de felul cum arăţi.

Puţini dintre cei care afirmă : "Nu haina îl face pe om..." se conduc de acest proverb în viaţă.

Ce sfaturi ai oferi femeilor pentru a arăta bine?

Starea sufletească e rădăcina frumuseţii. Respectul faţă de propria persoană creează baza pentru zugrăvirea frumosului.

E deajuns să fii împăcată cu sine şi să ai dorinţă de a evolua.

Şi nu uita – eşti unică :)

Presa scrie că te-ai declarat bisexuală. Ai putea să comentezi această afirmaţie?

Nu am declarat aşa ceva şi prefer să nu comentez.

Peace :)

Într-un  articol eşti comparată cu Kate Upton - posesoarea celui mai sexy decolteu. Care a fost reacţia ta când ai citit?

A fost mai mult ca o glumă. În ziua de azi e greu să surprinzi pe cineva:)

Maria Eşanu

allfun

Еще Люди