News Mix

Redactor pentru o zi Nr.2 – Xenia Piciughin

Redactor pentru o ziNr.2 – Xenia Piciughin

Pe parcursul întregii veri, pe site-ul allfun.md periodic vor apărea materiale semnate de redactorii numiţi în funcţie pentru o zi. De regulă oamenii care vor exercita o asemenea funcţie vor fi personalităţi cunoscute în cercurile mondene, culturale, persoane care vor face o selecţie a materialelor după propriul gust iar ulterior acestea vor fi publicate.

Devenind redactor pentru o zi, invitatul cu pricină va avea posibilitatea să schimbe tematica allfun, modul de abordare a unui subiect după propriul plac iar noi, echipa redacţională suntem gata să primi propuneri şi tot felul de strategii.

Redactorul Nr.2 este Xenia Piciughin şi pentru site, ea a pregătit materiale destinate rubricii PRO Fashion, Люди şi Тема. Xenia este o tînăra care nu stă locului şi călătoreşte la fel de mult pe cît şi munceşte. Pentru a ajuta publicul să o cunoască mai bine, am hotărît să apelăm la părerea jurnalistei Cristina Evtodii care a şi muncit alături de redatorul învestit în funcţie pe o scurtă perioadă de timp însă extrem de productivă.

În realizarea materielelor, Xenia a fost ajutat de jurnalista redacţiei Cristina Evtodii: "Xenia e jurnalistă cu acte în regulă, activează într-o companie petrolieră iar pe lîngă toate reuşeşte să se mai numească şi bloggeriţă, model. Ziua Xeniei este plină de activităţi interesante şi chiar dacă totul trece în grabă, ei  îi reuşeşte totuşi uneori să oprească clipa şi să savureze momentele unice petrecute alături de cei dragi. Tînăra este pasionată de sport, de fotografii şi de multe altele, este o personalitate multilateral dezvoltată. Cu uşurinţă, la prima vedere, îşi poate asuma cu încredere orice rol pentru că îşi pune scopul de a se descurca în toate".

allfun

Еще News Mix