Фотоальбом

Zâna noastră mică

Cuvantul "sens" nu este doar sensul de a avea copii in sine... ci si primele litere ale numelor copiilor... așadar Naomie este "N" din familia noastră împlinită.

Este o ocazie în plus pentru mii de pupici, mii de îmbrățișări, mii de chiute și zîmbete. Când ne trezim primii dimineața, nu avem răbdare să se trezească și să ne umple camera cu râsete. Băieți deseori o trezesc intenționat ca să le lumineze dimineața.

Acum la un anișor împlinit pot afirma, că să ai și o fiică pe lângă doi feciori e altfel... e deosebit... e tandru... e mai molcăluț... e mai plin de fundițe, agrafe, rochițe... Cu privirea și zâmbetul îi cucerește și pe cei di jur. Inițial îmi era oarecum straniu că oamenii din stradă se apropiau să o admire și să-i zâmbească. Acum deja un an ne-am deprins cu acest fapt.

Să zic că e păpușă pentru noi? Da, cred că pentru oricine fiica mult dorită devine o păpușică, una fără de preț, pentru care sacrifici mult: din somn, din sport, din pasiuni... și când ajungi să alegi între o pereche de pantofi pentru ea sau o geantă stilată pentru tine, alegi minibijuteria de pantofiori microscopici.

Text și foto - Marianna Petrenko

Еще Фотоальбом