Люди

Miss Pistrui 2014: Nu pot fugi de faptul că sunt fiica Victoriei Lungu

Recent, la Chişinău a fost organizată prima ediţie a concursului de frumuseţe Miss Pistrui. Învingătoare a devenit Valeria Lungu. În scurt timp au început să curgă însă, comentarii acide, precum că Miss şi-ar fi cumpărat "coroniţa" şi ar fi fost favorizată de membrii juriului, printre care se numără şi interpreţi, care ar fi prietenii mamei sale, Victoria Lungu. Am vorbit cu Valeria despre cât de greu a fost să obţină această victorie, despre attudinea ei faţă de cei care-i contestă premiul şi nu numai. Despre toate, citiţi în interviul de mai jos:

Valeria, ştim despre tine că ai 20 de ani, eşti singură la părinţi şi ai o relaţia foarte strânsă cu mama ta, interpreta Victoria Lungu. Dacă ar fi să continui această descriere, ce ai adăuga, cum te-ai descrie pe tine însăţi?

Sunt o fire foarte nebunatică, astfel încât, dacă îmi vine acuma să fac ceva asta fac, indiferent ce e. Nu sunt făţarnică, dacă am ceva să zic, zic şi cred că asta este o calitate foarte bună a mea. Sunt un om degajat, oriunde merg nu sunt emoţionată, dacă trebuie să dansez, dansez, dacă trebuie să cânt cânt, dacă trebuie să vorbesc vorbesc. Sunt foarte supărăcioasă, sensibilă şi un pic răzbunătoare.

Înseamnă asta că cei care comentează pe Facebook "de rău", ar trebui să-şi facă griji?

Nuuu, nu, Doamne fereşte! (râde).

Despre pistrui. Are Valeria Lungu,totuşi, pistrui sau nu?

Da! Am puţini de la mama (pentru că şi mama-i are foarte mulţi), dar de la soare îmi vin şi mai mulţi, de obicei. Asta e.

Multă lume zice că ai câştigat "Miss Pistrui fără pistrui." Tu ce crezi despre asta?

Nu ştiu. Sincer, când am fost la prima probă aveam pistrui, pentru că fusesem la bazin câteva zile şi mi-apăreau  chiar foarte accentuat. După aceea am stat numai în casă pentru că mi-a fost foarte rău, cu o zi înainte de concurs am stat chiar şi în spital... Tot ce zice lumea acuma că Miss Pistrui nu are pistrui, nu ştiu, cred că nu mă afectează prea tare, pentru că eu chiar îi am. Dacă nu-i aveam, na’, mă afecta.

De ce crezi că au apărut aceste dubii în privinţa faptului că ai sau nu pistrui?  Nu s-au văzut la concurs sau... ce s-a întâmplat, mai exact?

Vreau să zic că pistruii se văd la fetele care sunt foarte-foarte pistruiate, cele care au chiar şi pe corp. În cazul meu, însă, cred că a influenţat şi fondul de ten pe care mi l-am dat şi pudra, pentru că eram transpirată şi mai eram şi foarte emoţionată.

Eşti fiica interpretei, Victoria Lungu. Crezi oare că acest lucru ar fi unul din motivele puternice, care au influenţat juriul să te desemneze câştigătoare?

S-au zis multe vorbe despre faptul că au fost influenţe pentru că sunt fiica Victoriei Lungu. Dar am zis tuturor că dacă aş fi participat la un oricare alt concurs şi aş fi luat locul 2 sau locul 1, tot aşa s-ar fi vorbit. Adică, eu nu pot fugi de faptul că sunt fiica Victoriei Lungu. Nu mă afectează. Am pistrui, îi am de la soare, îi am de la mama-natură, îi am de la mămica mea. Las lumea un pic să mai bârfească, să mai facă din ţânţar armăsar, după care eu le voi da răspuns cu o poză unde sunt pistruiată.

Herbert Schiesser, Diana Grigor, Jucătoru, membri ai juriului, sunt cunoscuţi ca şi prieteni ai mamei tale. Crezi că din acest motiv, ei şi-au dat voturile pentru tine?

Nu ştiu, dar nici nu vreau să mă gândesc. Nu eu am ales membrii juriului. Sincer, am depus foarte mult efort... Am avut şi stilist, am participat şi atunci când Jucătoru ne-a invitat să dansăm toţi împreună ca să arăt că sunt talentată şi la dans, chiar dacă nu era o probă. Am încercat din răsputeri să mă evidenţiez cum pot mai bine.

Ce reacţie a avut mama când i-ai spus că vei participa la Miss Pistrui 2014?

Mama s-a bucurat. A spus "orice s-ar întâmpla, capul sus, concursu-i concurs, în fiecare război sunt eroi şi oameni care pierd."

Care ar fi replica ta la comentariile "răutăcioase" apărute pe reţelele de socializare?

Vreau să zic că toate pistruiatele, noi toate, merităm locul I şi să nu să se supere pe mine, pentru că au văzut că am lucrat cot la cot, poate chiar mai mult şi mă mai simţeam şi foarte prost. Să nu să se supere, pentru că eu nu mi-am plătit, nu mi-am cumpărat locul şi faptul că avea mama mea ceva cu Herbert sau nu ştiu cu cine, nu are nicio legătură cu mine. Mereu m-am străduit să fac totul cu puterile mele. Am mai paricipat la concursuri unde nu am luat premii şi oricum s-a vorbit.

Care este atitudinea ta, în mod obişnuit, faţă de pistrui? Te-au compexat vreodată?

Nu, nu mă complexează pistruii, eu am alte complexe. Mie îmi plac pistruii mei pentru că, am zis-o mai multora, o fată pistruiată e o lună pătată, aşa că eu mă consider ceva nepământesc atunci când am pistrui. Și mai cred că fiecare pistruiată din concurs trebuia să se simtă aşa.

Spuneai mai sus despre "alte complexe". La ce te refereai?

Cred că complexul meu cel mai mare este că par micuţă la anii mei. Oriunde merg, toată lumea mă întreabă "da’ câţi ani ai?!" şi când le spun că am 20, se miră spunându-mi că par mai mult a avea 12, 13 şi atunci mă simt foarte, foarte nasol... Asta se întâmplă chiar şi atunci când vreau să merg la un club.

Acum eşti studentă la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L.Caragiale" din Bucureşti. Vrei să te faci actriţă?

Da, eu vreau să devin actriţă de film, dar, nu ştiu, vedem cum mă duce soarta. Pentru că mai am şi un hobby, de mică, îmi place să cânt, la nebunie. Pregătesc acum o surpriză. E un mic secret, deocamdată, dar va fi în curând o "bombă" mare! (entuziasmată)

În privinţa, concursului, ce nu ţi-a plăcut ţie în acest concurs şi ce crezi că ar putea fi îmbunătăţit în ediţiile viitoare?

Ah, foarte aiurea s-a prezentat la urmă câştigătoarea, adică nici nu s-a înţeles deloc când au spus rezultatele şi... a fost un pic de haos. Cred că ar trebui mai multe probe, pentru că 3 e foarte puţin, o probă "de pistrui", de talente, unde fiecare pistruiată să arate ce poate face mai bine, poate şi o probă în care fetele să îmbrace rochii de gală.

"Miss Pistrui 2014" este primul concurs de frumuseţe din Moldova cu participarea fetelor pistruiate. Evenimentul a fost organizat de jurnalista Victoria Ungureanu, care promite că va veni în ediţia următoare "cu surprize noi, alţi parteneri, alte provocări."

allfun

Еще Люди