Люди

"Fashion View" by Sorin Opait

Sorin este moldoveanul care s-a remarcat peste hotare datorită  modei şi, în scurt timp, a reuşit să se bucure de succes în acest domeniu.  Locuieşte în Portugalia de 9 ani şi a adunat în portofoliu său mai multe colaborări, ce i-au oferit experienţa  de care are nevoie.  Recent, a absolvit şi facultatea de fotografie, dar mai multe despre modă, pasiunea pentru poze  şi succes aflăm chiar de la celebru model.

Am devenit model din întîmplare! Plecam deseori cu prietena mea la castinguri şi astfel am fost remarcat de directorul unei agenţii. Atunci cred că am avut noroc şi am profitat din plin de această şansă. Ca să fii model şi să colaborezi cu cei mai buni designeri, să defilezi, să apari pe coperți celebre este foarte frumos, dar în acelaşi timp foarte greu. În tot acest timp m-am format ca personalitatate, am învăţat să fiu mai puternic, independent şi  încrezător în forţele proprii.

În Portugalia sunt prezent la cele mai impotante defilări, cum ar fi cele de la Portugal Fashion şi Fashion Week Lisabona. Iar recent am apărut pe coperta revistei „Edit Magazin”, aceasta fiind o colaborare importantă pentru mine.

M-am îndrăgostit de fotografie în timp ce practicam meseria de model. Îmi doream deja foarte mult sa fiu eu cel care se află în spatele aparatului foto şi astfel am facut  o facultate în acest domeniu.
În luna iunie am lansat o carte intitulată "Fashion View" by Sorin Opait, la care am lucrat 6 luni. Cartea conţine 28 de pagini, unde pot fi admirate fotografii de modă.


Îmi plac mult fotografiile în stil romantic şi cele în gama alb-negru. Ador fotografiile  ce sunt realizate după apusul soarelui şi redau o lumina naturală.

Fotograful care ma inspiră este Peter Lindbergh, iar modelul cu care lucrez nu e neaparat sa fie frumos, ci să  transmită o anumita stare sau emoţie.

Acum sunt la Chişinău într-o mică vacanţă şi mă pregătesc să cuceresc alte oraşe, dar despre aceste succeses vom vorbi mai tîrziu.

Cînd nu o să mai urc pe podium,  vreau să îmi dedic timpul fotografiei, pentru că este o altă meserie ce ma captivează mult.

Acum doar călătoresc, îmi trăiesc viaţa din plin şi mă bucur de această lume fabuloasă.

Sofia Palade

allfun

Еще Люди