Люди

Vlada’s World sau lumea Vladei Cotorobai

Platformele de blog oferă posibilitatea oricărei persoane să îşi exprime gândurile şi pasiunile în spaţiul virtual. Vlada Cotorobai a încercat să profite de această oportunitate şi în 2010 şi-a lansat propriul blog, întitulat sugestiv, Vlada’s World. Aici tânără îşi împărtăşeşte pasiunea pentru modă, cărţi, muzică şi evenimente. Recent a fost unul din bloggerii oficiali ai celui mai mare eveniment de modă din ţară, cel de prezentare a brandurilor autohtone.


Pasiunea mea pentru modă, cu siguranţă, a apărut de la mama. Ea pentru mine este etalonul numărul unu al frumuseţii feminine şi ea este cea care mă inspiră zi de zi. De mică m-a învăţat să aleg cu grijă fiecare piesă vestimentară, să o asortez corect şi, desigur, să îmi formez propriul stil care să îmi definească personalitatea.

Blogul meu "Vlada’s World" a fost creat în vara anului 2010 din plictiseală, dar am fost inspirată de o bloggeriţă din Italia, Chiara Ferragni. Mi-a plăcut foarte mult activitatea ei şi am zis să încerc şi eu. Blogul e propriul meu jurnal online unde postez ţinutele mele zilnice, poze care mă inspiră, muzica pe care prefer să o ascult zi de zi, diferite impresii despre evenimentele la care particip etc. La început postam mai des pentru că doream să fie cunoscută de toată lumea, dar am avut şi pauze îndelungate  când nu mai scriam pe blog şi îsi pierdea din farmec.


Bineînţeles, reacţiile cititorilor au fost total diferite. Au fost şi pozitive, dar şi negative.  Cel mai straniu a fost faptul că unii cititori de peste hotare erau cu mult mai receptivi şi mai drăguţi, anume ei erau cei care mă încurajau să continui activitatea blogului. Pe când cei de la noi au fost foarte  răutăcioşi şi aroganţi, aruncau replici negative care chiar mă indispuneau uneori, dar am învăţat să fiu receptivă şi la partea negativă şi mi-am zis să nu atrag prea multă atenţie la ea.

Pe lângă modă sunt pasionată de lectură. Mereu am la îndemână o cărţulie în geantă şi o citesc oriunde, fie în transport, într-o cafenea sau în aer liber. Îmi plac la nebunie dulciurile şi îmi doresc să învăţ să le gătesc! Nu pot trăi o zi fără muzică, o altă pasiune de a mea!


Recent am terminat să citesc "Sub aceeaşi stea" de John Green şi mi-a plăcut la nebunie cartea care, desigur, o recomand tuturor. Este un amestec de duioşie, înţelepciune, melancolie şi o poveste de iubire. Dacă e să aleg un scriitor din literatura română, Mihail Drumeş va fi norocosul. Îmi place mult maniera sa de a scrie, în special romanul de dragoste "Invitaţie la Vals".

Eu sunt o persoană receptivă şi mereu gata să încerc ceva nou, experienţe noi din care, cu siguranţă, voi învăţa ceva util şi care-mi vor fi ca o lecţie de viaţă. Încă de mică am vrut să mă afirm într-un domeniu specific, din acest motiv am încercat mai multe care, din păcate,  nu mi s-au potrivit şi nu mă prea caracterizează. Dar nu regret deloc, acum ştiu la sigur ce doresc cu adevarat.


La momentul actual sunt studentă la Universitatea de Stat din R.Moldova, la facultatea de Drept  şi tind să mă afirm ca specialist în domeniul dreptului penal şi criminologiei. De asemenea, vreau să îmi continui activitatea de blogger şi, cine ştie, poate fac şi a doua facultate –jurnalismul?! Vedem ce îmi rezervă viitorul!

Iuliana Mămăligă

allfun

Еще Люди