Columns

Ronin Terrente

Ronin Terente

Simt oare ceva pentru el?

Odată un bărbat mi-a zis două lucruri despre femei: 1.femeile aleg întotdeauna bărbatul și 2.nu căuta logică acolo unde nu-i.

Bună ziua, cititorule. Nu prea voiam să ajung să scriu despre femei aici, dar cum să fii bărbat și să nu scrii despre femei măcar o dată? E un moment care mă miră și mi se pare foarte curios la femei, îl avem și noi, bărbații, dar într-o altă formă, la bărbați e mai egoist și ține de orgoliu, dar de ce ține asta la femei -  am încercat și încă încerc să înțeleg.

E vorba de acel moment în care iubita ta, sau tipa pe care o curtezi, sau femeia care-ți place, își întâlnește fostul iubit și încearcă să înțeleagă dacă simte ceva. Îl cuprinde și îl ține de mână sau înceacă să-i mai simtă mirosul și să înțeleagă dacă mai simte ceva. Întotdeauna am fost curios să știu ce vrea să simtă ea. Adică dacă simte ceva mai puternic decât ceea ce simte pentru omul cu care este? Va merge să-i spune și se va întoarce la fostul iubit, ca peste câteva săptămâni să-l întâlnească și să vadă dacă mai simte ceva și pentru acesta, care-i va deveni fost între timp? Odată un om mi-a zis două lucruri despre femei: 1.femeile aleg întotdeauna și 2.nu căuta logică acolo unde nu-i.

Nu odată am avut faze de genu ăsta cu fostele mele și de fiecare dată mi se părea un pic penibilă situația, pentru că eu le mai pomenesc uneori, dar niciodată nu mă gândesc la ce simt pentru ele și dacă mai simt ceva. E clar că simt pentru că le plăcusem, dormisem alături și aș fi un ipocrit să zic că nu-mi amintesc de nimic, dar nu mă mai concentrez niciodată la încercarea de a înțelege ce simt pentru ele, întotdeauna înainte și niciodată înapoi, asta-i deviza mea.


Totuși, din curiozitate vă întreb pe voi, fetelor, ce sperați să simțiți când vă intersectații cu foștii? Dragoste? Pasiune? Amintiri și dor, și alte refrene din piesele de la radio? Și dacă simțiți ceva, acel ceva care-i puternic și răzbate aisbergul fără să se rupă ca Titanic, ce vei face? Cum faci să-ți păstrezi fericirea și, oare, ești fericită cu adevărat?

Nu vă umpleți capul cu inutilități și nu căutați să intrați în aceeași apă de două ori, sperând să nu vă udați deloc. De multe ori nu se merită. Poate de prea multe ori. Iubiți clipa și trăiți această clipă fără să vă încordați amintirile și simțurile, așa, poate, veți ajunge un pic mai departe și mai fericite.

Iar despre bărbați pot spune că unul din cele mai stupide și deloc bărbătești momente este să te bați pentru o fostă iubită. Dacă nu mai e cu tine - nu mai căuta drum înapoi. Femeile îi aleg pe cei care iau la bot, așa-s ele, dacă îți bați adversarul o pierzi definitiv și ca fostă și respectul față de tine, crede-mă, spun asta din experiența altor bărbați care au făcut greșeala. Mie îmi place să învăț din greșelile altora, ceea ce-ți recomand și ție să faci.

Ce simți?

Eu simt Pace.

Еще Columns