Люди

Modelul Cezara Tomenco – o Keira Knightley din Moldova

Tânăra cu frumuseţe excentrică din Moldova a reuşit să cucerească atenţia agenţiei Mandarina Models din România, iar acum profesează în Țara Soarelui Răsare pentru o companie de vestimentaţie. Într-un interviu la distanţă, am discutat cu tânărul model despre muncă, inteligenţă, poze nud şi cum e să fii asociată cu actriţa britanică, Keira Knightley.

Sunt acum în China, în baza unui contract de modeling. Pe lângă muncă, am ocazia să vizitez şi să studiez cultura lor, atât de diferită de a noastră.

Am colaborat cu branduri doar din R Moldova şi România. Când voi finaliza studiile, vor urma şi alte contracte, cel mai probabil în Europa.

Modelingul îţi dă acea satisfacţie când, după ore întregi de muncă, te vezi întâmplător pe paginile revistelor sau pe panourile de magazine. Asta, pe lângă faptul că ne oferă posibilitatea de a călători în jurul lumii şi de a cunoaşte oameni noi şi interesanţi.

Cel mai bine mă simt în faţa aparatului de fotografiat.

O! Foarte des sunt comparată cu vedetele de peste ocean. Oamenii se împart în două categorii: cei care mă compară cu Keira Knightley şi cei care afirmă că seamăn cu Natalie Portman. Îmi face plăcere să ştiu că sunt asociată cu frumuseţea lor.

În poze Keira Knightley/ Cezara Tomenco/ Natalie Portman

Pozele nud sunt un subiect des dezbătut în lumea modei, însă, de fiecare dată, este alegerea modelului dacă vrea să facă acest lucru sau nu.

Fericită mă face, în primul rând, faptul că îmi umplu memoria cu amintiri frumoase, pacea şi familia. Pentru mine este important să am un vis pentru care să lupt.

Care sunt secretele pentru a arăta mereu bine, fresh şi natural? Somnul, hidratarea şi gândirea pozitivă.

Cum dezbatem stereotipul că o femeie frumoasă nu trebuie să fie neapărat deşteaptă? Nu cred că e îndeajuns să fii doar o femeie frumoasă. Inteligenţa te încununează, iar o femeie deşteaptă este întotdeauna frumoasă.

Continuă frazele:

O femeie frumoasă este caracterizată de multă naturaleţe, proporţie, inteligenţă şi atitudine.

Un model are nevoie de o personalitate puternică, frumuseţe şi ceva ce să o facă specială.

La 45 de ani mă văd alături de viitorul soţ şi viitorii copii într-o ţară frumoasă şi liniştită din Europa.

Cartea preferată este  Oameni sărmani de F. Dostoievski

În ce crezi? Cred în mine.

Banii câştigaţi din modeling sunt suficienţi  pentru… banii nu sunt vreodată suficienţi.

Mâine mă voi trezi la ora 8,  îmi voi bea ceaiul, după care voi merge la două castinguri, la 13 voi lua masa de prânz, iar după voi merge la studio pentru job. Acolo voi rămâne până seara târziu. Ajunsă acasă, îmi voi face ritualul de a mânca în faţa calculatorului, vorbind între timp cu cei dragi de acasă.

Jurnalist: Ludmila Popescu

Poze: arhiva personală

allfun

Еще Люди