Люди

Adela Prisăcari - despre succesul de la Miss Tourism Universe 2014, din Liban

Se spune că ţara noastră are fete frumoase. Ne mândrim cu ele şi le iubim pentru ceea ce sunt. O dovadă vie este şi Adela Prisăcari, o tânără din Republica Moldova care a cucerit juriul unei competiţii internaţionale din Liban, Miss Tourism Universe. Adela a obţinut premiul "Miss Photogenic" din cadrul acestui eveniment şi, pe lângă această performanţă,  tânăra mai are bifate câteva succese în domeniul modeling-ului. Care sunt acestea, aflaţi din materialul de mai jos.

La vârsta de 18 ani am absolvit o şcoală de modele. Apoi a urmat primul meu concurs de frumuseţe, care a fost Miss ASEM, când eram anul I la facultate. După care am participat la concursul de frumuseţe Miss Universitate. A urmat apoi concursul FEA – Regina Ringului. Am participat şi la concursul Seniorita Aquarelle. După toate aceste competiţii locale sau naţionale care m-au pregătit într-un fel sau altul, a urmat şi prima mea competiţie internaţională, prima competiţie cu adevărat profesionistă din viaţa mea şi cea mai importantă până în acest moment - "Miss Tourism International 2013" din Malaezia. Vara aceasta am participat şi la concursul "Miss Bikini 2014" din Bodrum,  unde am câştigat titlul "Miss Castle Bodrum 2014". Recent am participat la competiţia internaţională "Miss Tourism Universe 2014",  unde am fost premiată cu titlul internaţional "Miss Photogenic 2014", fiind considerată cea mai fotogenică concurentă din competiţie. Am participat şi la diverse proiecte foto ca fotomodel dar şi la filmarea unui videoclip.


Acest domeniu m-a ajutat să am încredere în forţele mele, dar pot spune că mi-a format şi personalitatea. Când eram mică şi vizionam concursurile de Miss, visam să ajung şi eu acolo şi iată că visul meu a devenit realitate. Acest lucru îmi demonstrează că nimic nu este imposibil în viaţă, trebuie doar să vrei îndeajuns de mult şi să faci tot ceea ce poţi pentru ca visul tău să devină realitate.

Când am participat la primul meu concurs de Miss eram mult mai timidă şi aveam emoţii foarte mari, chiar îmi era un pic frică de scenă. Însă cu timpul, acumulând experienţă am învăţat să înving această frică, să valorific în mod constructiv emoţiile şi să păşesc pe scenă cu multă putere şi încredere.


Recent am reprezentat Republica Moldova în competiţia internaţională "Miss Tourism Universe 2014" din Liban, unde am fost delegată de către agenţia Exclusiv Event, avându-l preşedinte pe dl Ernest Hadrian Böhm, alături de 28 de concurente din toate colţurile lumii.  Am reuşit să mă evidenţiez în faţa juriului şi să obţin titlul internaţional "Miss Photogenic". Mă simt foarte fericită şi împlinită că am obţinut acest titlu, să promovez din nou Moldova peste hotare şi să îmi realizez un vis din copilărie.


Experienta mea din competiţia internaţională "Miss Tourism International 2013" din Malaezia  a fost cea mai importantă din viaţa mea. A fost prima mea competiţie de rang internaţional şi am învăţat multe lucruri noi şi utile din domeniul modellingului şi al competiţiilor internaţionale de frumuseţe pe care nici nu mi le imaginam înainte. Înainte de plecarea mea în Malaezia, dar şi pe toată perioada cât am stat acolo,  am beneficiat de pregătirea şi suportul întregii echipe a agenţiei Exclusiv Event, care m-av delegat în această competiţie şi cărea îi sunt recunoscătoare pe viaţă pentru toate amintirile minunate şi experienţele deosebite pe care le-am dobândit. Le mulţumesc încă o dată pentru că au avut încredere în mine să mă delegheze să reprezint şi să promovez Republica Moldova în faţa întregului mapamond.


Viaţa de model nu diferă foarte mult de viaţa unei fete obişnuite. Doar programul este puţin mai încărcat, înveţi să fii mai sigură pe forţele tale proprii, te poţi afirma în faţa lumii, poţi trăi experienţe pe care doar domeniul acesta ţi le poate aduce şi poţi cunoaşte oameni şi locuri care altfel nu ţi-ar fi accesibile.

 Am decis să rămân acasă, deoarece aici este locul meu, aici este familia mea, prietenii mei. Aici am petrecut copilăria mea, aici am cele mai frumoase amintiri şi cel mai bine mă simt aici, ACASĂ.

Modelingul pentru mine e mai mult o pasiune. Desigur că va veni şi timpul să pun punct acestui hobby, însă nu se ştie când. Ca şi model pot activa până la vârsta de circa 30 de ani, în competiţii internaţionale de frumuseţe - doar până la 26 de ani. Bineînţeles, că am şi alte planuri în viitor, să îmi construiesc o carieră de succes şi, desigur,  o familie.


Iuliana Mămăligă

allfun

Еще Люди