Columns

De vorbă cu tine

De vorbă cu tine

Se pare că sex nu va fi!

După un timp în care femeile îți apreciază și farmecul și mărimea, se pare că sex nu va fi. Va fi o goană veșnică după dragoste, după o adevărată dragoste.

Nu respect bărbaţii care simulează o iubire doar pentru o partidă bună de sex. Îi înţeleg într-un fel, dar nu îi respect. Din cauza lor, multe femei au suferit ani buni şi tot din cauza lor alţi bărbaţi vor trebui să repare un început de viaţă greşit. Unii vor spune că bărbatul aşa şi trebuie să fie: puternic, gata oricând să satisfacă o femeie, să-i ofere nebunie, s-o pedepsească într-un fel erotic, s-o cucerească frumos. Sunt de acord cu ei. Doar că a confunda un bărbat de genul cu un dependent de sex e la fel cum ai confunda o femeie cu o fiinţă nevinovată. Unii treabă nu au cu dragostea.

Nu că ar trebui să fie romantici, să ofere flori cu fiecare ocazie, să facă declaraţii şi tot felul de gesturi siropoase. E prea frumos să poţi să faci asta şi să rămâi bărbat. Unii însă o fac. Pentru sex. Sunt mulţi bărbaţi care şi-au însuşit maniera inconfundabilă de a cuceri pe-o noapte şi a provoca suferinţă pe-o viaţă. E bine să ai şi aventuri. Să trăieşti viaţa aşa cum vrei. Și la fel de bine e ca femeile să se trezească uneori din a visa prinţi pe cai albi, în braţele cărora s-ar topi într-o clipă. Însă dincolo de asta, e şi responsabilitatea de a fi bărbat şi a fi femeie.


Unii, în goana după sex, uită că mai e şi implicare. Mai e şi-o discuţie de suflet cu omul de alături, fie că vei fi cu el sau nu vei fi. Mai e şi capacitatea de a anticipa unele lucruri. Nu doar s-o faci şi să pleci. Sunt femei pentru care contează nu doar momentul, ci şi momentele. Cum, pentru, ce va fi după, cine... Nu că ar trebui să dramatizăm actul dintre doi, mai ales că şi ea, de cele mai multe ori, acceptă la fel de simplu. Dar poate asta şi face diferenţa dintre un bărbat şi un afemeiat? Dintre o femeie şi-o puştoaică trecută de 20. Dacă o faci, o faci cu cap şi  cu responsabilitate.

După un timp în care femeile îţi apreciază şi farmecul şi mărimea, se pare că sex nu va fi. Va fi o goană veşnică după dragoste, după o adevărată dragoste. Vei căuta femeia pentru care nu va conta doar farmecul, ci şi sufletul. Care îşi va face griji de ce întârzii de la serviciu. Care îţi va fi alături la bine şi la greu. Și pentru care ai face orice, dar orice. Atunci, se pare că sex nu va fi, va fi dragoste!

Еще Columns