Columns

De vorbă cu tine

De vorbă cu tine

Bună. Te iubesc. Pa

Bună. Sunt eu, omul cu care ai atât de multe lucruri în comun. Îmi place mirosul tău, buzele şi felul în care îmi răspunzi.

Unii îşi doresc să iubească sincer, să aibă alături un om drag cu care să împartă totul, să cuprindă dimineaţa pe cineva şi seara să aibă la cine se întoarce acasă. Ei pot iubi cu adevărat, dar de cele mai multe ori dau de oameni nepotriviţi. Unii, dimpotrivă, găsesc un suflet deschis gata să îi iubească aşa cum ştiu. Ei însă nu vor preţui. Nu vor ţine la celălalt şi vor găsi o normalitate în a transforma dragostea într-un sentiment de ocazie. Vor răni ataşând oameni, vor ignora dorinţe şi gânduri de reciprocitate. Vor trăi cu un bună. te iubesc. pa.

Bună. Sunt eu, omul cu care ai atât de multe lucruri în comun. Îmi place mirosul tău, buzele şi felul în care îmi răspunzi. Te admir pentru că nu eşti ca celelalte. Ți-aş putea oferi frumosul împachetat în săruturi dimineaţa şi-n îmbrăţişări calde seara. Vreau să te cunosc, altfel decât au făcut-o cei dinaintea mea. Vreau să te fac fericită şi gândul ăsta mi-e de ajuns ca să pornim pe acelaşi drum. Eu ştiu, lângă tine nefericit nu pot fi. Aşa că bună.

Te iubesc. Mi-am dat seama de asta când aproape de tine inima a început să bată mai tare. Când mi-a fost dor ştiindu-te departe. Când mi-ai fost aproape. Când mă jucam în părul tău. Te iubesc pentru ce sunt alături de tine. Mă transformi. Mă faci să vreau mai mult, mai frumos. Împreună am reuşit să creăm o lume a noastră, trăită în prezent. Împreună avem un vis comun. Îmi place să te ating, îmi place să te cuceresc. Te iubesc.

Pa. Gata, nu mai vreau şi nu mai cred că se poate. Eşti diferită, o străină. Nu cred că avem în comun mai mult decât nişte nopţi şi cine luate împreună. Mă plictiseşti, nu mă cunoşti şi asta mă face să zic că nu ne potrivim. Să nu plângi, pentru că eu nu o voi face. A fost frumos, dar atât. Vei găsi pe altcineva. Pa.

Oamenii se despart înainte de a ajunge să se cunoască cu adevărat. Se împacă înainte de a apuca să înţeleagă de ce s-au certat şi de asta relaţiile sunt şubrede. Se conving că nu sunt unul pentru celălalt înainte de a şti ce e asta să fii un tot întreg. Iubind însă, trăind momentele alături de cineva, dorind fericirea omului de alături, nu laşi să se ajungă la un rămas bun spus în grabă. Nu ignori. Nu rezumi totul cunoscând un om la suprafaţă, fără a-i şti sufletul. Și cu siguranţă nu transformi o iubire frumoasă, poate pe viaţă, într-un rece şi gol bună. te iubesc. pa.

Еще Columns