Люди

Nathaniel Kowalsky: Băieţilor din Moldova le lipsesc culorile

Este pasionat de tot felul de activităţi interactive, îi place să organizeze evenimente unice şi "out of the box". Cochetează cu jurnalismul de modă şi chiar iniţiază târguri de profil, alături de colegele lui, Petronela şi Veronica. Nathaniel Kowalsky, despre el vorbim în acest subiect, cel care vine cu idei despre cât este de important să aduci unele schimbări în societate şi cum frumuseţea va salva lumea!

De mic copil îmi plăcea să mă vârcolesc în garderoba bunicii şi să "personalizez" hainele printr-o tăitură, două. După ce am mai prins la ceva ani, am frecventat Şcoala de Arte, unde am învăţat a picta, sculpta şi desena, experienţa aceasta îmi prinde bine şi în prezent. De asemenea, mama a jucat un rol important în dezvoltarea mea ca personalitate, portul său stilat şi elegant mi-a format o viziune asupra femeii moderne. Ne place să urmărim împreună emisiuni TV, în care criticăm designerii şi modelele. Acest domeniu îmi oferă un orizont larg de dezvoltare în calitate de om creativ. Fiecare idee este un început, iar prin muncă devine un produs plăcut de admirat.

Băieţilor din Moldova le lipsesc culorile, diverse forme, haine îndrăzneţe, printuri stilate. Mi-ar plăcea să văd mai multe accesorii care sînt astăzi în trend, cum ar fi: pălăriile, ochelarii de forme mai specifice, genţile extra-large şi, totodată, ţinutele combinate perfect sau chiar oribil, dar în care să se simtă experimentul în design.

Nella şi Veronica sunt două fete care îmi sunt foarte dragi sufletului. Noi am creat o familie şi împreună lucrăm la mai multe proiecte, unul dintre ele este SAKS Magazine, revista noastră recent lansată, iar unul dintre târguri era menit să aducă acest nou produs pe piaţa autohtonă. Noi suntem persoane ocupate şi doar astfel de proiecte ne mai fac să ieşim din casă şi să socializăm cu oameni interesanţi care vin la târgurile noastre. Evenimentele acestea au menirea de a ne întâlni, a mai face schimb de bârfr la o ceaşcă de ceai, un shopping ieftin şi, la final, o proiecţie impresionantă de film.

Pe lângă lumea modei sunt interesat şi de gastronomie, mai ales atunci când este vorba de organizarea unui eveniment. Este vorba despre  Restaurant Day, un proiect existent de mai mult timp în Europa, SUA şi Canada, pe care  echipă noastră, formată din 4 persoane, vrea să-l aducă în premieră în Republica Moldova. Este vorba de un târg gastronomic ce are ca scop să întrunească gurmanzii, oamenii pasionaţi de gătit şi admiratorii frumosului într-un singur loc, pentru a socializa, a descoperi noi lucruri şi a comunica cu noi persoane. Prima ediţie a avut succes şi toţi au rămas mulţumiţi, de aceea am decis să organizăm şi a doua ediţie, care va avea loc pe 16 mai.

Îmi place să călătoresc, chiar dacă o fac rar, postez fotografii din călătorii. Deseori îmi organizez evadări de weekend, este o formă de recreare, must-have, în special, în perioada când eşti încărcat cu proiecte. Îmi iubesc casa şi atunci când am timp liber mă ocup de grădinărit, e o activitate ce te calmează perfect. Uneori gătesc deserturi după reţete vechi, dar personalizate. Pasiunile mele apar în dependenţă de inspiraţie. Azi pot să gătesc, mâine să creez o colecţie de haine. Imprevizibil.

Jurnalist: Iuliana Mămăligă

Foto: Arhiva personală

allfun

Еще Люди