Люди

Mia Beschieri, despre modă şi pasiunea de a scrie frumos

Eroina acestui material, Mia Beschieri, şi-a unit iubirea pentru fashion şi beauty pe un blog superb. Cu un început promiţător de aproximativ 4000 fani ai blogului pe Facebook, tânăra spune că interesul pentru modă nu o face dependentă de „like-uri”, ea scriind din plăcere. Născută în Moldova, dar stabilită de câţiva ani în Italia, Mia recunoaşte că stilul şi modul ei de viaţa a suferit unele schimbări.

Sunt deja doi ani de când am început această activitate pe blog. Pot să spun că pe zi ce trece tot mai mult iubesc ceea ce fac. Ador să călătoresc, să descopăr noi aventuri şi din acest motiv deseori postez şi vorbesc despre ceea ce am trăit şi realizat pe acele tărâmuri. Totodată, iubesc să postez ţinute noi şi să scriu ceea ce simt şi trăiesc cu adevărat, cred ca e partea care mă defineşte cel mai mult.

Nu sunt o victimă a like-urilor, ca să zic aşa. Atât timp cât sunt persoane care mă apreciază aşa cum sunt şi pentru ceea ce fac, nu voi da importanţă la cât de mult sau puţin pagina mea creşte zi de zi. Recunosc, e plăcut lucrul acesta, însă am învăţat că în viaţă nu contează cantitatea, ci calitatea.

Ceea ce mă impresionează cel mai mult în lumea modei e că  îmi oferă posibilitatea  de a mă reinventa, dar în acelaşi timp e şi o provocare pentru mine. Nu ştiu dacă fac parte din lumea modei sau dacă am un stil anume care mă defineşte. Iubesc să experimentez, să creez şi să port doar ceea ce îmi place. Pot spune cu siguranţă, moda mereu va aduce un strop de emoţie, inspiraţie, feminitate şi eleganţă în garderoba mea.

Iubesc moda anilor '50, de aia în garderoba mea nu pot lipsi fustele vaporoase, rochiile sofisticate care pentru mine definesc feminitatea absolută.

Mereu am avut o problemă cu accesoriile şi ţinutele care nu le mai port.Mi-ar fi plăcut să organizez un târgușor sau să particip la un târg de caritate, însă locuind în Italia nu am avut această posibilitate. De acea multe lucruri le trimit acasa, le dăruiesc la persoane care într-adevăr simt necesitatea.

Îmi place enorm să fac shopping atunci când călătoresc, mereu încerc să îmi iau ceva specific dintr-o ţărişoară, dar cel mai des fac shopping online, ceea ce le miră foarte mult pe prietenele mele pentru că nu dau greş niciodată.

De câţiva ani locuiesc în Italia iar stilul meu s-a schimbat foarte mult.Trăind aici, am învăţat să nu fiu prada ultimelor tendinţe, ci să fiu mult mai simplă, ceea ce  în Moldova nu văd. Mă bucură faptul că apar noi branduri,designeri talentaţi, avem nevoie şi de puţină diversitate, iar ei ne oferă asta.

Jurnalist: Iuliana Mămăligă
Foto: Arhiva personală

allfun

Еще Люди