Люди

Hellen Monroe este gazda unei noi rubrici marca Zingan TV

Zingan Tv a lansat o nouă rubric. Este vorba despre emisiunea "Beauty and Facebook" pe care o realizează fashion bloggerița Hellen Monroe.  Noul proiect de divertisment oferă cele mai incitante detalii culese de pe Facebook și vă aduce în prim-plan divele care fac senzație prin frumusețe, rafinament şi discreție. Ca să le cunoașteți mai bine pe cele mai populare fete de pe rețeaua albastră "Beauty & Facebook" vi le aduce mai aproape. Cum? Vă spune Hellen Monroe care dezvăluie câteva secrete din culisele emisiunii.


Cum au fost primele filmări ale proiectului?

Filmările au fost interesante şi a arătat de fapt ca şi o discuție prietenească  și sinceră. Am și uitat că suntem înconjurate de cameramani.


Prin ce va cuceri publicul această nouă rubrică?

Cu toții suntem atrași de această lume virtuală, cea a Facebook-ului, zilnic irosim ore pentru acesta, aflăm despre cele mai noi știri, cea mai asculată muzică, călătorii  și multe altele, de aceea proiectul " Beauty and Facebook" te ajută și îți prezintă cele mai frumoase fete de la noi, care au ce relata. Fără îndoială toată lumea va dori să le cunoască pe cele mai populare femei vorbind despre  ocupații, preferințe și Facebook.


Care va fi periodicitatea proiectului?

Emisiunea "Beauty & Facebook" va fi publicată o dată pe săptămână, în fiecare marți, la ora 15:00.

După ce criterii îți alegi eroinele care ajung la "Beauty & Facebook"?

Alegem protagonistele după câteva criterii simple: frumusețe și popularitate, de fapt acestea vor fi  fetele care se evidențiază din mulțime prin diferite calități, sunt extrem de interesante, carismatice, atente la ce postează pe reţelele de socializare și care arată impecabil atât în poze, cât şi în realitate.


Cine va fi următoarea protagonistă a emisiunii?

Cu siguranță următoarea protagonistă va fi una carismatică, deosebită, sexy și frumoasă, dar nu divulg secretele. Toate sunt la un click distanţă, pe zingan.tv.

Jurnalist: Viorica Ursachi
Foto: Arhiva redacţiei/ personală

allfun

Еще Люди