События

Instameet 2015 sau cum a decurs întâlnirea instagramer-ilor din Moldova

Ieri, 4 octombrie, a avut loc întâlnirea instagramerilor din Moldova, care s-au alăturat evenimentului mondial Instameet 2015. Reuniunea celor pasionați de platforma Instagram a avut loc pe plaja lacului din parcul Valea Morilor.

Unica cerință care trebuia respectată pentru a lua parte la acest eveniment a fost prezența unei biciclete. Vremea a fost foarte frumoasă, astfel încât participanții au avut posibilitatea să primească plăcere maximă de la plimbarea cu bicicletele. Pozele au fost postate pe Instagram cu hashtag-urile #instarideMD și #wwim12.

“Evenimentul a avut loc într-un cerc restrâns. Probabil, cei mai curajoși s-au încumetat să vină, deoarece a fost o întâlnire pe biciclete.  Am mers cu bicicletele prin parcul Valea Morilor și am realizat cele mai creative poze, pentru că majoritatea dintre noi aveau idei frumoase, care puteau fi realizate din mai multe perspective. A fost o întâlnire  eco,  care a implicat sportul și capturarea momentelor  interesante”, a povestit Rodica Ţurcan, una  dintre participante.

Deși evenimentul se află la a cincea ediție, unii instagrameri s-au alăturat doar anul trecut, iar participarea în anul acesta a fost deja o decizie naturală. „Am participat și anul trecut, când întâlnirea a avut loc la Grădina Botanică. În fiecare an există o nouă tematică a evenimentului. De exemplu, anul acesta tema a fost bicicletele. Deasemenea, fiecare oraș din lume își caută o anumită temă. Am fost în total în jur de 12 persoane, deși nu pot să afirm cu certitudine, deoarece eu am plecat mai devreme. Ne-am plimbat cu bicicletele și am petrecut timpul foarte plăcut. Astfel de întâlniri îți oferă posibilitatea să cunoști oameni noi și interesanți. Consider că ar trebui să organizăm mai des ceva de genul acesta, e chiar distractiv”, a declarat Marcel Arman, un alt participant.

Sursa poze: Instagram/#instaridemd
Jurnalist: Șargu Nelly

allfun

Еще События