События

Clubul Cititoarelor Moderne a organizat un workshop cu redactorul allfun - Cristina Evtodii

Clubul Cititoarelor Moderne a organizat o seară de discuţii cu redactorul allfun- Cristina Evtodii. Alături de testările dermatologice şi tombola organizată de partenerii evenimentului, membrii clubului au avut parte de un dialog cu invitata serii.


Clubul cititoarelor moderne este o comunitate creată pe facebook de către o femeie îndrăgostită de lecturi de calitate. Din lipsă de comunicare despre cărţile pe care le citeşte, Victoria Anna a decis să îşi unească prieteniile şi cunoştinţele pe platforma online, iar mai apoi să îşi dea întâlnire şi în realitate. Aşa a fost creat acest grup de tinere entuziasmate de cărţi. O iniţiativă a fost suficientă ca fetele să îşi dea întâlnire ca să discute despre un titlu anume, carte pe care membrii grupului o citesc înainte de a se întîlni.

Fondatoarea paginii a decis să nu se oprească doar la discuţii despre cărţi şi a creat o tradiţie să invite la întâlnirile acestora persoane publice, candidatura cărei este analizată şi votată de către membri. Prima persoană publică care a ţinut un discurs pe tema " Femeia și rolul ei în societate, succesul și respectul față de sine", în acest weekend, a fost Cristina Evtodii (redactor-şef allfun.md şi alllady.md). Invitata a discutat atât despre cărţile sale preferate, cât şi despre alegerile şi întrebările din viaţa sa.


Cristina Evtodii a declarat: "Recunosc, mă simt măgulită când aflu că opinia mea contează. Am mai fost în rol de invitată la câteva evenimente şi am venit cu discursuri pregătite. Astăzi, am avut parte de o relaţionare cu publicul şi m-am simţit într-un cerc prietenos de cunoştinţe noi. Am avut o mare plăcere să fiu prezentă la această întâlnire unde au fost îmbinate discuţiile despre lectură, o temă inepuizabilă, despre frumuseţe, relaţie de prietenie, dragoste şi experienţe personale. Am avut un dialog continuu, iar aceasta m-a făcut să rămân peste program şi să discut cu aceste femei, de diferite vârste, diferite statuturi sociale, dar pline de energie şi curiozitate. Le-am promis că devin şi eu membru al clubului şi le voi ajuta să aducă femei de succes, care îşi pot împărtăşi experienţa lor."

Foto: Tina Purcel

allfun

Еще События