Тема

Recomandări de evenimente pentru copiii tăi, în ajunul sărbătorilor de iarnă

În ajunul sărbătorilor de iarnă suntem în căutarea distracţiilor pentru copii. Anul acesta avem o diversitate de evenimente interesante pentru părinţi, dar şi pentru copiii acestora. Începând cu spectacole, matinee şi finisând cu desene animate, copiii vor avea posibilitatea să simtă din plin feeria sărbătorilor de iarnă. Să vedem ce evenimente ne aşteaptă în această perioadă.

1) 25 decembrie, ora 13:00, Târgul de Crăciun de la Moldexpo

Ne-am obişnuit ca în perioada sărbătorilor de iarnă să fim invitaţi la diferite evenimente caritabile. Moş Crăciun şi echipa de animatori Clounella s-a gândit să organizeze o petrecere pentru pici, cu scop caritabil.

2) 25 decembrie, ora 15:30, Proiecţia desenului animat Frozen, Centrul Cultural Odeon

Studioul "Moldova-Film" cu susţinerea financiară a Ambasadei Statelor Unite ale Americii desfăşoară în perioada 9 octombrie 2015- 25 martie 2016 programul "Învăţăm şi ne distrăm". Programul include proiecţia filmului de animaţie "Frozen", în limba engleză, cu subtitrarea în limba română, pentru toţi cei care studiază limba engleză. Toate proiecţiile din programul "Învăţăm şi ne distrăm" sunt cu intrare liberă. 

3) 26 decembrie, ora 11:00,  Baby's first Christmas, Smart Start Kids Academy

Baby's first Christmas este denumirea matineului improvizat de organizatori. Sunt aşteptaţi picii care au atins vârsta de până la 3 anişori. Se prognozează un eveniment interesant, cu implicarea organizatorilor, dar şi a părinţilor.

4) 26 decembrie, ora 11:00, Curcubeul Vesel

Deoarece fiecare copil aşteaptă cu nerăbdare Anul Nou, centrul de distracţii pentru copii "Curcubeul Vesel", invită toţi copilaşii cuminţi să se bucure de farmecul magnific al revelionului, simţindu-se ca într-o poveste, alături de Moş Craciun şi Alba ca Zăpada.  Ei au pregătiti un revelion de neuitat, însoţit de multă distracţie, veselie, jocuri captivante şi, desigur, darurile meritate.

5) 26 decembrie, ora 13:40, Bunul Dinozaur 3D,  la cinema

Pe lângă spectacole şi matinee, puteţi merge cu picii la cinematograf, unde puteţi să priviţi un desen animat. După ce un eveniment traumatic tulbură un Apatosaurus plin de viaţă, pe numele său Arlo, acesta porneşte într-o călătorie remarcabilă, câştigând un companion surprinzător de-a lungul drumului. Continuarea povestei o aflaţi pe 26 decembrie.

6) 26 decembrie, ora 13:00, Teatrul Republican de Păpuşi  "Licurici"

Moş Crăciun, Fulguţa, Baba Hârca şi Omuleţul de zăpadă vor poposi sâmbătă la un centru comercial din capital, spre bucuria tuturor copiilor şi a părinţilor! Matineul cu multe daruri se va ţine în limba rusă, iar intrarea va fi gratuită! Mai multe detalii despre eveniment, vedeţi pe pagina de Facebook a acestuia.

7) 27 decembrie, ora 08:30, Home to Santa

Clubul de creaţie Apollo vă invită la tabăra de creaţie "Home to Santa" în perioada 27 - 30 decembrie. Apollo este un club dedicat artelor, un cadru generos unde copiii, tinerii şi adulţii, sunt antrenaţi în activităţi care să le dezvolte creativitatea, inspiraţia şi imaginaţia. Programul activităţilor îl găsiţi pe pagina de Facebook a evenimentului.

8) 27 decembrie, ora 15:30, Smart Kids Academy

Dacă nu ai făcut parte dintr-o poveste, atunci vei avea ocazia să participi la Balul Cenuşăresei – eveniment dedicat copiilor. Petrecerea promite a fi distractivă şi interesantă.

9) Roller Drome

În vacanţa de iarnă îi poţi bucura pe copiii tăi cu o vizită la Roller Drome. Acolo se vor putea distra şi relaxa pe măsură. Astfel de ieşiri sunt binevenite pentru activităţile de familie.

10) Patinoar

Patinoarul este o distracţie tradiţională pentru copii în sezonul rece. Patinoarul este locul unde ai parte de multă satisfacţie şi bună dispoziţie. Hocheiul pe ghiaţă, piruetele şi tot felul de jocuri interesante îi vor face pe copilul tău să simtă ajunul sărbătorilor de iarnă.

Jurnalist: Irina Gurdila
allfun

Еще Тема