Люди

Marcel Roșca: Am visat piese aranjate

Este unul dintre tinerii muzicieni care dă un nou suflu industriei muzicale autohtone. E modest, talentat și sincer în tot ceea ce face. Marcel Roșca, tânăr interpret, membru al trupei Bravissimo, s-a destăinuti pentru allfun și a oferit detalii importante despre carieră, experiențe și planuri de viitor.


Am visat piese gata aranjate. Cele mai ciudate momente de creație au fost atunci când scriam muzică în cap, noaptea, în timpul somnului, și a doua zi știam exact ce am de făcut la studio. De obicei, acest lucru se întîmplă atunci cînd sunt inspirat, iar lucrurile decurg fără să am un scop bine stabilit. Despre cântat, nu pot spune că este la fel. Nu-mi amintesc să fi avut momente ciudate în are am fost nevoit să cânt.

Dacă muzica ar fi o femeie, sunt ferm convins că ar fi cea mai fidelă. Muzica poate fi femeia pe care n-ai putea s-o iubesti mai puțin decât o iubești în prezent și de care ești legat până la sfârșitul vieții. Ce ține de complimente, mie nu mi-ar ajunge în cuvinte vocabular și paradoxal e că nimănui nu i-ar ajunge. Muzica face lumea mai frumoasă, la fel ca și femeile.

Simt o împlinire sufletească de fiecare dată când îmi reușește să transmit ceea ce mi-am propus prin muzică. Nu cred că am avut un punct culminant la acest capitol. Orice prestație este o împlinire sufletească, totul depinde de piesa care o cânți și cum trăiești ceea ce interpretezi.

Am avut experiențe unice în viață cu oameni foarte talentați, ultimul pe lista fiind Horia Brenciu, omul cu gândirea mereu la rece si izvor de idei, genial intr-un cuvânt. N-am să uit niciodată să menționez acei 2 profesori de specialitate(compoziția) Andrei Tudor, George Natsis, doi muzicieni de la care mereu vei avea ce învăța. Lista personalităților poate continua la infinit.


Dacă e să dau timpul înapoi, până la experiența de la X-Factor, o zi obișnuită pentru mine însemna munca in studio, repetiții cu Bravissimo, dupa care reveneam în studio și terminam seara cu o ceașcă de cafea intr-un restaurat alaturi de prieteni. Ăsta era cel mai bun moment pentru a ma detașa de toată nebunia adunată pe parcursul zilei și următoarea zi de la capăt.

Nu am niște principii fixe dupa care să mă conduc, mai ales că eu sunt un tip foarte spontan. Îmi place să trăiesc clipa și să nu privesc mult timp în trecut. Prefer să mă bucur și să profit de experiențele pe care mi le oferă prezentul.

Muzica, pentru mine, au descoperit-o părinţii mei, eu eram prea mic ca să-mi dau seama că pot. Muzica pentru mine este un stil de viață, cu ea trăiesc zilnic, 24/7. Nu îmi imaginez lumea mea fără această "sursă de existență", prea necesară sufletului meu. amă hrănesc emoțional și spiritual din muzică. aaae mai mult decât  pasiune.

Nu există dezavantaje în muzică. Poate că totul depinde din ce perspectivă privești lucrurile. Eu prefer ă văd doar partea frumoasă a lururilor. Noi chiar dacă ne propunem multe, doar cu ajutorul lui Dumnezeu le reușim. Idei si ocupații sunt multe, important este să îți atingi scopurile propuse. Credeți în visele voastre, pot deveni realitate!

Junalist: Maria Eșanu
Poze: Facebook.com/Marcel Roșca

allfun

Еще Люди