Рататуй

Kozlovna Česká Pivní Restaurace – bunătăţi cehe în centrul Chişinăului

Restaurantul Kozlovna Česká Pivní Restaurace este, cu siguranţă, sinonimul timpului petrecut interesant! Este locul perfect unde poţi să guşti din adevărata bere cehă şi să te delectezi cu meniuri din cele mai tentante. Situat chiar în inima capitalei, restaurantul nu trece neobservat, iar cei care îi păşesc pragul uită de griji şi se distrează pe cinste.

Secretul bucatelor cehe a fost dezvăluit de Victor Tricolici, bucătarul şef al restaurantului. Localul i-a cucerit nu doar pe amatorii de bere bună, dar şi pe adevăraţii gurmanzi. „Oaspeţii noştri sunt întâmpinaţi cu cele mai savuroase bucate cehe. Meniul este completat mereu cu preparate noi, specifice acestei ţări. Sunt zile speciale când avem diverse bucate din carne la grătar”,  ne spune Victor.

Aproximativ 80% din meniul restaurantului Kozlovna are la baza sa berea Kozel brună şi blondă.  Preparatele fie sunt marinate, fie fierte sau coapte în bere. Acest ingredient se utilizează şi la  gătirea supelor, sosurilor și chiar a deserturilor.

Toate bucatele din meniul restaurantului sunt recomandate a fi servite la bere: gustări reci şi calde,  platouri cu mezeluri etc. „Majoritatea bucatelor noastre sunt condimentate, dar la dorința clientului mirodeniile sunt ajustate. Specialitatea casei este gulaşul din carne de vită şi jambonul de porc, copt în bere Kozel. Reţetele acestor bucate stau de sute de ani la baza bucătăriei cehe”, menţionează bucătarul şef.

Atmosfera în restaurant e superbă. Cinci zile pe săptămînă, de miercuri pînă duminică, începînd cu ora 21.00, amatorii de bere cehă sunt invitaţi la Kozlovna să servească nu doar delicii culinare, dar şi o porţie bună de muzică live.

Pentru cei care preferă să ia micul dejun în oraş, restauratul vă propune un meniu divers la doar 15 lei. Iar noul business lunch, ce include o varietate de bucate excepționale, cu siguranță vă va prinde bine în pauza de masă!

Bere brună cu gust de caramelă sau blondă cu gust amărui? Poate, un mix dintre acestea două? Orice ai comanda, adevăratul gust ceh al berii Kozel te va cuceri de la prima halbă.


Prietenii adevăraţi îşi dau întâlnire la Kozlovna Česká Pivní Restaurace!

allfun

Еще Рататуй