Люди

Miss Optica 2016 Cristina Cartiră: Toți ochelarii din colecția mea i-am primit în dar

Pentru al cincilea an consecutiv, Felicia Optic Center vine cu dovezi clare că privirea care străbate prin lentilele unor ochelari stilați poate cuceri inimi. Cristina Cartiră este cea care a transpus această teoremă în practică, obținând titlul de Miss Optica 2016. A topit prin privirea sa internauții, care au votat-o, astfel ca ea să poată purta cu mândrie această nominalizare. Vă invităm să o cunoașteți mai bine pe învingătoare și să îi aflăm secretele privirii cuceritoare.

Cristina,  povesteşte-le cititorilor site-ului mai multe despre tine.

Sunt studentă în anul II la facultatea de Drept. Deşi am ales specialitatea dată, sunt atrasă de artă  şi de ceea ce este frumos. Pe lângă orele de curs, ador să călătoresc. Mereu m-am ghidat de principiul că schimbările nu înseamnă frică, dimpotrivă, ele sunt un update în viața noastră, iar acest lucru îmi este confirmat de multe ori. Încrederea în sine și tăria de caracter pot să te ajute să îți atingi scopurile propuse.

Ce a însemnat pentru tine participarea la concursul Miss Optica?

A fost o experiență destul de frumoasă, pentru că însuși concursul este unul original și foarte interesant. Au fost apreciate trăsăturile feței și modul cum poartă fetele ochelarii. Mi-a plăcut că acest concurs îndeamnă fetele să poarte ochelarii cu mândrie, le învață să-i poarte corect. Totodată, fetele sunt instruite cum  îşi pot crea un look mai deosebit cu ajutorul acestor accesorii.


Ce sau cine te-a motivat să participi la această competiţie?

Motivul pentru care am aplicat la acest concurs a fost o fotografie frumoasă. Chiar înainte de competiție am avut un photoshooting cu ochelari de vedere și cu ochelari de soare, iar când am văzut pe Facebook anunțul despre concurs deja știam poza pe care o voi posta. Am decis că participarea la acest concurs poate fi încă o experiență inedită pentru mine.

Ai sperat că vei fi printre învingătoare?

Toate participantele au avut ceva deosebit, toate au impresionat și au sperat să obțină premiul, inclusiv eu. Sunt bucuroasă și le mulțumesc tuturor celor care mi-au oferit suport. Concurenţa a fost acerbă, recunosc. Emoţiile mă copleșeau pe măsură ce se apropia finalul competiţiei, dar a meritat tot efortul. Chiar e o mare bucurie şi o reuşită pe care o dedic tuturor celor care au fost lângă mine la savurarea victoriei.

Ce nou a adus pentru tine participarea la Miss Optica?

Participarea la concursul Miss Optica mi-a oferit emoții noi, mai multă încredere în mine. Este primul concurs pe care l-am câștigat. Am avut ocazia să cunosc persoane noi, persoane interesante, cu care sper să colaborez pe viitor. Această competiţie mi-a oferit şansa de a încerca şi alte uşi, să păşesc pe alte trepte. E o bifă importantă în CV-ul meu, pe care o voi promova-o ori de câte ori voi avea ocazia. Eram mulţumită cu simpla participare, dar când am primit şi trofeul chiar m-a cuprins un val de fericire.


După ce criterii îţi alegi ochelarii de soare?

Pentru mine lentilele ochelarilor sunt pe primul loc. Port ochelari de soare şi iarna. Ei sunt recomandaţi în acest sezon pentru o protecţie majoră împotriva razelor UV. Din acest motiv, culoarea lentilelor în perioada respectivă este mai deschisă, vara însă optez pentru lentilele  mai închise. În acest caz, forma şi culoarea ramei sunt pe planul secund. Ochelarii sunt accesoriile care aduc influenţe classy and fabulous. Mă fac să mă simt de parcă aş cuceri o lume întreagă. Nu în zadar, am o colecţie impresionantă de ochelari.

Unde, de obicei, îți cumperi ochelari?

Până acum, nu mi-am procurat nici o pereche de ochelari, pentru că i-am primit pe toţi în dar. Însă, recomand cu încredere colecțiile superbe de la Felicia Optic Center. Cele mai noi modele de la cei mai în vogă creatori sunt oferite cu multă căldură celor, care vor să-și pună în valoare personalitatea și farmecul. Chiar mi-a fost greu să aleg ceva din simplul motiv, că totul m-a cucerit din prima!

Ai expediat la concurs și imagini în care apăreai, purtîndochelari de vedere. Cum ar putea aceștea să îți ofere un look chic, nu doar să fie utili?

Deși nu port ochelari de vedere, m-a bucurat faptul că am avut ocazia de a poza cu ei. La fel, ca și în cazul ochelarilor de soare, cei de vedere pot fi un punct forte al unei ținute. Ma bucură faptul că în ultima vreme  ochelarii de vedere nu sunt doar o necesitate, ci au devenit și un accesoriu în trend,ce se potrivește tuturor ținutelor fie casual, sport sau business. Fetele pot să facă diverse combinaţii de look-uri şi outfit-uri în care să includă cu succes o pereche de ochelari potriviţi.

Ce le transmiţi fetelor care vor participa la concursul următor Miss Optica?

Vreau să le încurajez să participe la acest concurs, pentru că e o mare oportunitate de a te afirma, este o competiţie transparentă şi care oferă şansa oricărei fete înscrise să obţină marele titlu. Miss Optica este un concept al unui brand respectat în ţara noastră, Felicia Optic Center, iar numele oferă un respect şi o greutate în plus acestui concurs. Baftă multă pentru ediţia următoare!


Iuliana Mămăligă

allfun

Еще Люди