News Mix

Anna Maria Candraman lansează piesa "New York Used to Feel Like Home"

Anna Maria Candraman, tânăra în vârstă de 25 de ani, originară din Republica Moldova și stabilită de mai mult de 5 ani în America surprinde din nou! După ce a asaltat New York-ul și a devenit imaginea mai multor branduri americane, basarabeanca s-a lansat în muzică. Dupa ce a cucerit cu pași iuți și siguri una dintre cele mai frumoase metropole ale lumii, ea își propune să devină vocea orașului New York și lansează alături de Krsna Solo piesa "New York Used to Feel Like Home".

Noua producție muzicală se vrea a fi o nouă senzație pop în industria muzicii americane și vine însoțită și de un videoclip în care este arătată frumusețea zgârie norilor, aglomerația și jocul culorilor din Times Square, dar în același timp o piesă care nu vorbește doar despre frumusețea orașului, ci și despre încărcătura emoțională pe care ți-o lasă agitația de acolo.

"New York Used to Feel Like Home este debutul meu în New York și un pas foarte important în cariera mea. Într-o metropolă atât de fascinantă ca New York-ul, sentimentul singurătății nu dispare. Chiar și în cele mai frumoase orașe din lume sunt oameni cărora le lipsește ceva sau cineva. Pentru că pe lângă ochi avem și suflet. Pentru că muzica mea vine din suflet, cânt despre ceea ce simt. Anul ăsta viața mi-a scos în cale oameni minunați care i-a schimbat cursul la 90 de grade.

Alături de echipa cu care am lucrat, profesioniști în adevăratul sens al cuvântului, viitorul sună promițător și cel puțin la fel de bine ca această piesă. Pentru că New York-ul a început să-mi recompenseze eforturile pe care le-am depus de-a lungul timpului, planurile mele de viitor sunt foarte mari." susține Anna Maria.

“New York Used to Feel Like Home” este prima piesă oficiala a artistei și a fost lansată pe rețelele de socializare pe 10 ianuarie, alături de Krsna Solo, producătorul și compozitorul acesteia, bine cunoscut și pentru muzica lui în documentarul BBC “India’s Daughter”. Videoclipul piesei a fost filmat în cele mai cunoscute locații ale New York-ului: Times Square, Brooklyn Bridge, Central Park ș.a., de către Stephen Shadrach, fotograful vedetelor de la Hollywood.

"Anna Maria este un artist complet. Să cânți în spatele microfonului în studio este un lucru și un alt lucru este să cânți în fața unei mulțimi necontrolate și rebele, cu toate emoțiile intacte. Pentru asta este nevoie de multă dăruire și încredere în sine. Sunt fericit că am descoperit o voce atât de sensibilă și emoționantă care știe ce înseamnă New York-ul în sine. O voce care a putut să transmită clar emoțiile piesei pe care am scris-o cu toată inima și sufletul meu. De la a fi complet străini până la a crea și a deveni împreună imaginea acestei metropole numită și Big Apple, eu nu pot decât să mă mândresc și să prețuiesc această călătorie frumoasă care a fost atât de muzicală" a declarat producătorul piesei, Krsna Solo.

Videoclipul Oficial îl puteți găsi la adresa de YouTube:

Еще News Mix