Новости

Oriflame anunță concurs pentru tineri designeri vestimentari în cadrul evenimentului Wonder Fashion Night 2017

Multe surprize fashion, muzică bună, colecții de modă ale designerilor autohtoni, acestea sunt doar câteva dintre ingredientele unui eveniment inedit care se va desfășura pe 27 mai 2017 în Chișinău.

Mult-așteptatul eveniment marca Oriflame Wonder Fashion Night , revine și în acest an mult mai feeric, fashion și mai motivant ca oricând!  Tendințe, culori, accesorii, detalii, idei care să ne inspire în fiecare zi. De la ediție la ediție, evenimentul Wonder Fashion Night by Oriflame, devine tot mai grandios, atingând nivelul evenimentelor de modă europene.

În cadrul  evenimentului  Oriflame a lansat  un concurs pentru tinerii designeri vestimentari, care sunt talentați, foarte ambițioși și au îndrăznit să-și urmeze visul pentru a crea ceva unic. Toți participanții în concurs vor elabora câte un design de tricou, care va corespunde conceptului „Oriflame – Frumusețe că stil de viată”. Pentru compania Oriflame frumusețea este o reflectare a stilului de viată ales de tine, iar adevărata frumusețe – este armonia dintre lumea ta interioară și cea exterioară. Este o temă actuală ce te motivează la schimbare și tinde să te scape de rutină zilnică.

Cei mai  creativi și mai buni tineri designeri vestimentari care își vor demonstra talentul, vor fi premiați, iar piesele vestimentare create de acestea vor fi prezentate pe scenă evenimentului și apreciate de public.

Oriflame invită toți doritorii să se înregistreze și să  participe în concurs. Talentul și calitățile de designer  pot fi descoperite și apreciate anume la acest  eveniment de anvergură Wonder Fashion Night by Oriflame.

Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook: www.facebook.com

Vino, delectează-te cu ținutele designerilor autohtoni și a show-ului incendiar, distrează-te împreună cu cei dragi și profită de o atmosferă plină de culoare!

Еще Новости