News Mix

Cine va deschide concertul The Prodigy? Detalii despre marele concert

Febra aşteptării creşte şi ne apropiem tot mai mult de data de 3 iunie, când unul din cele mai respectate show-uri de muzică electronică va răsuna tare, în centrul Chişinăulu. Organizatorii marelui concert au destăinuit astăzi cele mai hot detalii, într-un press briefing.

“Show-urile celor de la Prodigy sunt aşteptate în toată lumea, în special în Europa. Veți avea ocazia să vedeți un show pe care, normal, îl vedeți la cele mai mari festivaluri din lume, de aceea şi la Chişinău se aşteaptă ceva inedit”, a spus Eugen Boico, directorul NRG Events.

Scena va avea o lungime de 45 de metri, echipată cu peste 300 de unități de lumină, iar sunetul va depăşi maximul de decibeli, emişi vreodată în Moldova. Publicul se extimează la cifra de 20 de mii de oameni, fani ai muzicii calitative.

Publicul va avea ocazia să stea în mai multe zone, în funcție de preț. Main Zone - 200 lei, Slam Zone - 400 lei, Seat Zone - 700 lei și Lounge Zone - 1500 lei. Cea din urmă oferă cea mai bună vizibilitate către scenă. „Ne așteptăm la un sold-out pentru zonele Slam și Lounge, de aceea rugăm lumea să se grăbească, dacă vor să vadă un concert grandios”, a mai adăugat Eugen Boico.

Vestea pe care o aşteptau toți este probabil cine vor fi cei care vor deschide concertul. N-o să le vedeți fața, pentru că poartă măști mereu. Da. Cei de la Carlas Dreams vor aprinde spiritele cu primul lor concert la Chişinău, după lansarea albumului „Antiexemplu”. Înaintea acestora va evolua trupa Ethno Republic, şi asta, spun organizatorii, pentru că ei sunt unica trupă ce îmbină stilul național cu muzica electronică.

Cei de la The Prodigy vor veni cu un avion personal, cursă directă Londra-Chişinău. De asemenea, echipamentul trupei va ajunge în două tiruri mari. Țările organizatoare și participante la eveniment sunt Moldova, România, Ucraina și Marea Britanie.

Porțile concertului se vor deschide pe 3 iunie, ora 17:00. S-a folosit destul de des cuvântul „mare” în acest articol, ceea ce înseamnă ceva.

allmoldova

Еще News Mix