Новости

Nuntă în aer liber: Experience – dezvăluim secrete

Fiecare eveniment este unic în felul său și despre fiecare în parte ai ceva deosebit de spus. Astăzi vom relata despre o nuntă extraordinar de frumoasă, petrecută în aer liber – nunta lui Ion și Olga. Anume ei au fost creatorii principali a ideei evenimentului și datorită viziunii lor a fost realizat un eveniment excepțional. Un mare mulțumesc trebuie să le spunem și tuturor oaspeților, pentru că au fost foarte receptivi și pentru că au reușit să se simtă o parte din atmosfera acelei seri.

Desigur, trebuie să menționăm profesionalismul echipei care a lucrat la organizare și crearea atmosferei. Cristina Postolachi a luat asupra sa coordonarea evenimentului făcându-și meseria impecabil, Koshka Art Studio a avut grijă de decor și floristică și datorită gustului estetic al echipei lor, totul a arătat deosebit de frumos, iar dispoziția invitaților a fost creată de superbul Alex Calancea Band și Anastasia Jantîc. Am avut o adevărată plăcere să lucrăm umăr la umăr cu toți acești oameni.

Atmosfera de dragoste, prietenie și armonie care predomia la eveniment cu siguranță va rămâne în amintirile tuturor celor prezenți acolo, iar acest concept de nuntă cu certitudine va prinde rădăcini în rândul tinerilor cu bun gust.

www.select.md

Еще Новости