Новости

Petreceri corporative în Restaurantul Select

Petrecerea corporativă în cinstea revelionului, la care să fie prezentă toată echipa, este unul din cele mai așteptate evenimente din an. Se cere ca ea să fie veselă, memorabilă și mai important – motivatorie pentru tot personalul companiei Dumneavoastră.

Al doilea, însă nu după importanță, fapt care contează sunt cheltuielile pentru organizarea și pretrecerea acestei ”motivații”. Corporativul desigur că trebuie să fie rentabil pentru organizatori. Astfel, se dorește o petrecere grandioasă, la niște costuri convenabile. Iar în ideal, se așteaptă și câteva bonusuri de la localul unde se petrece sărbătoarea.

Datorită experienței Restaurantului Select în segmentul evenimentelor corporativ cunoaștem perfect aceste momente și permanent oferim Clienților noștri anume aceea la ce ei se așteaptă. Faptul binecunoscut se adeverește din nou: Select oferă cel mai bun raport de calitate, cantitate și preț, din oraș.

P.S. Ca de obicei, nu uităm de surprize!

În mod normal, pe lângă petrecerea corporativă, administrația companiilor pregătește cadouri și premii pentru toți angajații săi, astfel reamintindu-le cât de mult îi prețuiește.

Restaurantul Select la fel își prețuiește Oaspeții și la fel cum în fiecare an – am pregătit bonusuri grandioase pentru fiecare colectiv care v-a serba petrecerea corporativă în una din sălile noastre de banchet.

Află detalii acum: 069 500 900 sau info@select.md

Еще Новости