Новости

Restaurantul Kozlovna invită în ospeție pe toți îndrăgostiții la o seară romantică

Se apropie Ziua tuturor îndrăgostiților- o ocazie perfectă pentru a face un cadou plăcut persoanei iubite și de a o invita la o cină magică tet-a-tete!. Restaurantul ceh Kozlovna vă pregătește o seară minunată, care vă va aduce plăcere deosebită și va fi asemeni unei vacanțe reale pentru voi doi. Aici totul e pregătit in detalii pentru voi doi.

În primul rând, acesta este meniu special pentru doi. Aveți posibilitatea să alegeți o ofertă din mai multe opțiuni care diferă în preț. Dar, în orice caz, acestea sunt foarte atractive. Kozlovna promite că va fi extrem de delicios!

În al doilea rând, vă așteptă o atmosferă deosebită. Kozlovna nu-și schimbă tradițiile și va face seara mai magică și intimă cu muzică live, care va aduce romantism și energie în seara festivă. Poți invita persoana dragă la un dans. De ce nu? Toți îndrăgostiții așteaptă cadouri plăcute în această seară și Kozlovna a pregătit unele speciale pentru voi!

Grăbiți-vă să faceți rezervarea din timp.* Persoanele ce vor face rezervările pînă pe data de 12.02.2018 vor avea parte de o tortă în cadou de la Kozlovna.

Noi vom face totul pentru a face această seară una de excepție pentru oaspeții dragi!

*Comanda minimă de persoană este de 250 lei.

Vă așteptăm la adresa: str. Pushkin 24, pentru comenzi apelați la numărul 079 02 9999

Еще Новости