News Mix

Bostaniada 2018

22 septembrie 2018 este ziua în care va avea loc cea de-a VII-a ediție a Festivalului etno-gastronomic Bostaniada 2018.

La Bostaniada 2018 veți avea parte de cel mai frumos concert live! Veți putea să vă alintați sufletul și să vă bucurați auzul cu Vali Boghean, "Trigon", "7 klase", extraordinarii tineri de la Moldovan National Youth Orchestra, Corul “Cantabile”, dar și cele mai talentate colective artistice din raionul Criuleni! 

Festivalul BOSTANIADA a fost lansat în anul 2012 ca un tribut adus agriculturii și agricultorilor și ultimelor roade ale toamnei târzii - dovlecii. Evenimentul are scopul de a promova activitatea producătorilor autohtoni de dovleci, dar și alte produse agricole autohtone. Festivalul mai promovează turismul rural, bucatele din dovleac și cele mai cunoscute bucate tradiționale, meșteșugăritul și arta populară.

Cea mai mare atracție a festivalului sunt expozițiile de bostani și concursul Cel mai mare dovleac. De asemenea, festivalul va fi un loc unde turiștii străini vor face cunoștință cu gastronomia și băuturile tradiționale, vinul nou și folclorul moldovenesc, iar cetățenii Republicii Moldova își vor aminti gustul copilăriei prin plăcintele cu bostan, sucurile de casă și vinul tulburel.

Copiii până la 12 ani intră gratis. 

22 septembrie 2018.

Lacul Bălăbănești, raionul Criuleni.

Biletele le puteți procura de pe: iticket.md

Еще News Mix