Columns

Ion Pleş

Ion Pleş

În goana după apus

E destul să am cu mine aparatul foto şi puțină dispoziţie, atunci orice peisaj se poate transforma într-o fotografie bună.

În ziua de azi, să fii original e foarte greu, pe lîngă mulţimea de fotografi şi persoane care se ocupă cu asta, să te afirmi nu e uşor, respectiv m-am gândit să aleg tema Apusul, îmi place foarte mult şi cel puţin în asta m-am regăsit.

Nu am un loc anume de unde îl fotografiez. E destul să am cu mine aparatul foto şi puţină dispoziţie, atunci orice peisaj se poate transforma într-o fotografie bună. Deobicei iubesc să fotografiez de la înălţime, chiar dacă sufăr de acrofobie, nimic nu mă opreşte să fac asta. În cele mai multe cazuri fotografiez de pe clădiri şi dealuri înalte.

O fac probabil din cauză că m-am deprins cu asta. Cu timpul a început să-mi placă la nebunie, respectiv a devenit ceva fară care nu pot. Ca un drog...

Nu am o fotografie preferată, chiar dacă mă voi impune să aleg una, nu voi putea. Îmi plac toate şi depun în fiecare mult suflet, şi mai ales când eşti şi apreciat, doza de fericire e peste măsură.

Еще Columns