Columns

Guacamole mexican

Guacamole mexican

Atât eu, cât și iubitul meu adorăm să călătorim. Am văzut multe locuri frumoase, dar avem încă o listă lungă, lungă cu destinații noi. În lista noastră „next travels” este și Mexic. Exact ca Marocul, m-a impresionat tot timpul această țară. Sunt curioasă să cunosc persoanele, frumusețile naturale și mâncărurile tradiționale. Acum găsești la orice colț restaurante mexicane, japoneze, chineze.

Mâncărurile însă nu sunt ca cele originale. Exact ca pizza făcută în Moldova, care nu va fi niciodată atât de gustoasă ca pizza din Italia. Dar, până mergem noi în Mexic, m-am gândit să pregătesc una dintre cele mai renumite mâncăruri mexicane: guacamole. Pentru a vă reuși, trebuie să alegeți cu mare grijă avocado. Pentru această rețetă, cel mai bine e să alegeți unul de culoare mov închis, aproape negru. Se numește avocado Hass. Puteți servi această pastă de avocado ca aperitiv împreună cu prietenii.

Ingrediente:
- un avocado,
- o roșie,
- o ceapă mică roșie,
- sucul de la o jumătate de lime,
- sare.

Prepararea: Se pisează pulpa avocado-ului cu o furculiță. Stropiți pulpa cu sucul de lime. Adăugați ceapa tăiată mărunt și roșia tăiată cubulețe. Sărați după gust. Serviți pasta de avocado cu nachos, chipsuri sau cu felii de pâine baghetă făcute în rolă.

Bon Appetit

Еще Columns