Columns

De ce doar sex?

O întrebare deloc rar întâlnită în societatea noastră: de ce băieții vor doar corpul unei fete? Am reflectat un pic și am găsit un răspuns plauzibil. Fiindcă mai mult ele nu pot oferi! Iar la întrebarea: de ce băieții văd într-o fată doar corpul? Fiindcă mai mult ei nu pot vedea!

Dacă ar fi să găsesc o maximă pentru secolul nostru, unde peste tot îs sâni dezgoliți și funduri tremurânde, ar fi "Inteligența este sexy". În urma a lungi discuții cu femei și bărbați interesanți, frumoși, cu un grup social foarte bine pus la punct, și, desigur, după un curs de meditație, am găsit o parte a răspunsului la întrebarea: ce nu merge în relațiile noastre? Atenție, urmează material explicit!

Dacă e s-o luăm exact cum este, fără cotituri prin arături și prin păpușoaie, atunci Femeile sunt un produs, o pradă iar bărbații sunt niște cumpărători sau niște vânători. Cine e vinovat de asta? Nu fiindcă sunt dezamăgit de femei sau alte motive efemere, dar vina le aparține Femeilor!!!

De când bărbatul are penis, el a făcut greșeala să-și pună o bucată de creier și acolo! Și, de când avem "două capuri", mereu unul o ia înainte. E bine știut că omul nu a evoluat fizic de la crearea lui, sau, cel puțin, timp de 2 – 3 mii de ani. Bărbatul din Roma antică tot vroia o activitate fizică sporită, renascentiștii – la fel, romanticii și contemporanii – la fel. Atunci ce s-a schimbat de am devenit așa de egoiști? FEMEIA!

Acum să ne uităm ca la negru pe alb. Nu putem compara o femeie din secolul al XVII-lea sau chiar din anii ‘70 cu una din zilele noastre. E bine știut deja că și la curțile regale făceau sex de tremura marmura pe podele și candelabrele pe tavane, și pe timpul comunismului tremura fotografia lui Lenin pe perete, dar asta nu era făcut public. În secolul nostru, tremură mâna pe mouse și se zgâlțâie un pic scaunul, în schimb toată lumea crede că ducem un stil de viață foarte activ. Dar cu ce sunt vinovate femeile?

O să încep cu o chestie care, pe lângă faptul că e tâmpită, irită foarte mult și uneori ți se face și greață: femeile! De 14 ani! Astăzi fetele de 14 ani nu sunt cele care erau cu 20 și nici cu 5 ani în urmă. Ele se cred a fi informate, educate și cu un scop în viață. De asta împânzesc profilurile de facebook cu poze erotice, nud sau porno, cu multe maxime inteligente despre viață, cuplu, business etc.! Și toate își ascund vârsta reală! Și atunci când ieși cu una de asta, îmbrăcată la patru ace, pe tocuri, cu poșetă și iPhone și afli că are 15 ani, vrei s-o duci acasă, s-o hrănești, să-i dai un pahar cu lapte și să o trimiți la culcare înainte de 22:00! Fetelor, nu e calea cea mai bună!

Altă chestie tâmpită, grețoasă, și fără gust. Nudul pe stradă! Poate o să fiu numit gay și idiot de unii băieți, dar cred că o să fiu numit doar de cei care nu se pot delecta cu un corp în dormitorul lor, de asta vor să-l vadă măcar pe stradă! Unde s-a văzut ca, în secolul XIX, în romantism sau în alte perioade frumoase ale existenței noastre, femeia să se dezgolească așa? Acum să fiu cât se poate de sincer și direct: fetelor, domnițelor, domnișoarelor și doamnelor, noi, după ce vă vedem îmbrăcate în două ațe și mergând pe stradă sau în cluburi, devenim foarte excitați, dar de la atâta excitație, când vă vedem dezbrăcate nu ni se mai scoală, fiindcă am văzut tot ce se putea vedea! Tot aud strigându-se din partea feministelor: femeia tre’ să fie un mister, o carte ce trebuie studiată, în același timp ele stând în casă. Asta tot nu-i bine. Dar nu e bine nici ca cele trei foi pe care le aveți voi de inteligență și de frumusețe să le rupeți și să ni le puneți în mână: na, citește-mă până dimineață!

La capitolul "ce vor bărbații", acesta e un alt subiect, dar să vă dezvălui un secret. Bărbații interesanți și frumoși, pe care voi îi doriți, s-au săturat deja de funduri goale, de nud pe toți pereții, dar mai ales de substanța cenușie sau, mai degrabă, de lipsa ei! Cum se mai poate mândri un băiat cu fata lui, dacă prietenii lui au văzut 99% din corpul ei de pe pozele pe facebook, iar la o petrecere ea poate discuta doar despre seriale siropoase și, plus la asta, bea mai mult decât toți băieții la un loc?!

Pentru fetele de toate vârstele: opriți rahatul de ask.fm, de poze nud, de dorințe tâmpite și neargumentate de a vă emancipa. Citiți o carte, studiați femeile cu adevărat de succes și aflați calea lor. Un băiat va fi mult mai fericit când partenera lui îi va putea oferi mai mult decât corpul ei și doar cu ajutorul vostru putem schimba ceva!

Sănătate și virtute!
Cu sinceritate,
Al vostru
Marcel

P.S.: Se așteaptă o continuare...

Еще Columns