Columns

Nava spațială

Despărţirile… Haideți să le privim cu zâmbetul pe buze, pentru că bărbaţii nu se pricep deloc la ele. Ah, dar cât de inventivi pot să fie când vine vorba să pună capăt unei relaţii! Mintea lor începe să genereze o mie şi unu de motive, care mai de care mai caraghioase, dar care rămân a fi doar nişte minciuni. Iar noi, femeile, ar trebui să învăţăm să trecem peste, pentru că suntem femei şi ştim ce le toacă mintea. Uite cinci scuze pentru ultima sută de metri!

"Sunt prea ocupat pentru o relaţie". Ce minciună gogonată... Dacă chiar ar fi vrut să fie cu tine, nu ar fi spus-o, pentru că, oricât de multe treburi ar avea sau cât nu ar fi de ocupat, privind în ansamblu, nu asta e problema. Pentru că până acum a avut timp suficient pentru toate: şi pentru job, şi pentru sală, şi pentru multe alte lucruri. Dacă ar fi să parafrazez, aş spune: e prea ocupat pentru o relaţie serioasă... Și asta e altceva!

"La mine e problema, nu la tine". Ha-ha-ha! Cine nu a auzit sau folosit această fraza măcar o dată? Pun pariu: 99% dintre toţi cei care vor citi acest articol... Ideea e exact contrariul – "Problema e la tine, dar aş vrea să ne lipsesc în prealabil de prea multe dureri de cap: şi pe mine, şi pe tine, aşa că mai bine o iau la sănătoasa de pe acum, ca să nu mai depui efort în zadar". Pentru că, oricât efort ai face să menţii această relaţie, totul ar fi în zadar, niciodată nu ai putea să te ridici la nivelul aşteptărilor lui.

"Nu îţi pot oferi toate lucrurile de care ai nevoie". Asta e chiar frumoasă. Pare a fi ruptă dintr-un basm cu "happy end"! E un tip torturat de propriul nimic, de incapacitatea de a fi pentru tine un super-erou. Un fel de Super Man care renunţă la dragostea vieţii lui, numai pentru a te vedea fericită. Declar sus şi tare: BULLSHIT!!! Oricât ar fi de nesigur şi instabil financiar sau emoţional, un bărbat nu ar recunoaşte-o niciodată. Şi cu atât mai puţin ar renunţa la femeia pe care o iubeşte din astfel de motive fantasmagorice.

"Nu sunt pregătit pentru o relaţie serioasă". O altă minciună gogonată. Propoziţia completă probabil va suna cam aşa: "Nu sunt pregătit pentru o relaţie serioasă cu TINE!...".

"Cel care dispare în ceaţă".  Asta e cea mai frecvent întâlnită! Folosită de bărbaţii în care laşitatea curge peste margini, ca dintr-un pahar umplut cu încă multe alte mizerii de genul acesta şi care nu sunt în stare să pună capăt unei relaţii în mod civilizat.

Aşa că, dragile mele, dacă iubiţii voştri vă cer timp şi spaţiu, oferiţi-le un ceas şi o navă spaţială, să se ducă, zburând, dracului!... Și nu vă faceţi griji pentru că aţi rămas din nou singure, probabil că cineva, acolo sus, v-a păstrat pentru cineva special...

allfun

Еще Columns