Columns

Oameni care te inspiră

Oameni care te inspiră

Probabil, multe dintre succesele tale se datorează celor care au influenţat realizarea acestora! Conştient sau nu, recurgi la ideile altora pentru materializarea alor tale... Și nu cred că ar putea fi numite plagieri, ci doar inspirări...

Există oameni bogaţi energetic, aura cărora te alimentează şi îţi oferă o creştere a potenţei spirituale! Ador astfel de oameni şi mă bucur de existenţa acestora, în pofida numărului lor mic (dar în ascensiune).

Sunt oameni ce nu ezită să zâmbească unui necunoscut, oameni ce împart din simplitatea şi din ideile lor, oameni sceptici în fața ispitelor, imprevizibili şi atrăgători. Acesta poate fi un blogger, articolul căruia te-a inspirat la o noua ţinută vestimentară, poate fi prietenul tău, ideile căruia, în fuziune cu ajutorul tău, se pot alege cu rezultate demne de apreciat, poate fi vedeta preferată, silueta căreia te motivează să îţi iei un abonament nou la sală, poate fi un politician, un actor, un prezentator, un businessman, un yogin... Oricine. Oricine cu capacitatea de a împărţi din imensul ce-l are.

Societatea e o oglindă care oferă înapoi fiecăruia reflecţia propriei persoane. Societatea e însetată de oameni buni, ce ar putea dărui zâmbete, bunăvoinţă şi inspiraţie. Probabil, e o onoare să fii considerat inspiraţia cuiva, onoare ce poate aparţine fiecărui om dotat cu gânduri pozitive și idei frumoase.

Să facem lumea mai bună! Să fim inspiraţi şi să inspirăm!!!

allfun

Еще Columns