Columns

Dorințele bărbaților depind de vîrstă

Dorințele bărbaților depind de vîrstă

Fiecare bărbat pe parcursul vieţii sale străbate o anumită cale spre a se dezvolta emoţional, fizic şi moral. Stiind aceste lucruri putem cu siguranţă să depistăm la ce etapă se află bărbatul , ce putem să cerem de la el şi la ce sa ne aşteptăm. Aceste cunoştinţe ne ajută să înţelegem partenerul şi să fortificăm relaţia.

20-24 ani

Aceasta este vârsta unei iubiri fulgerătoare şi pasionale. Bărbaţii la această vârstă sunt gata să facă orice, pentru a obţine ceea ce îşi doresc. Aceasta se datorează furtunii hormonale a acestei vîrste. Prima fată cu care a avut relaţii devine pentru el "prinţesa" care îi aduce multă fericire. Fiecare experienţă pentru el la această vîrstă e ca o livadă exotica, niciodată nu veţi şti la ce să vă aşteptaţi la următoarea întâlnire. Creativitatea lor se bazează pe necesitatea de a testa metodele de satisfacere.

Cina romantică în doi şi întîlnirile gălăgioase cu prietenii îi aduc mulţumire egală. Pentru el e foarte importantă părerea prietenilor săi despre aleasa sa, de aceea nu ar trebui să ignoraţi ceea ce cred ei despre voi. Trebuie să încercaţi să le fermecaţi poate chiar cu discuţii despre fotbal şi automobile...

Daca vădoriţi cu el ceva mai mult decît prietenie, atunci  înarmaţi-vă cu  răbdare, oferă-i libertate şi timp, nu-l grăbiţi şi el în curind va fi gata să destăinui că nu vrea să te piardă şi îşi doreşte să fie cu tine.

25-29 ani

Conform statisticii vîrsta de 27 de ani la bărbaţi constituie perioada culminantă de schimbări. În această etapă la bărbaţi se începe lupta între egoism şi necesitatea de a merge la un compromis. Acest conflict apare atunci cînd nu îşi doreşte să piardă femeia de alături, însă în acelaşi timp nu îşi doreşte să sacrifice ceva propriu pentru a o recupera. Bărbaţii caută constanţă şi echilibru în relaţii. Romantica şi entuziasmul dispar treptat. El şi-a confirmat identitatea sa sexuală, iar acum în linişte va primi plăcere. Viaţa cu o femeie i se pare o idee excelentă, fiindcă deja majoritatea din prietenii săi au relaţii serioase. Însă teama de angajament îl opresc de la pasul următor. La această vîrstă, în majoritatea cazurilor , bărbaţii sunt independenţi financiar,sunt convinşi în importanţa sa şi sunt stabili la orice încercare de a le schimba viaţa.

30-34 ani

La această etapă gălăgia şi dezordinea dispare, astfel cercul de prieteni se îngustează. Bărbaţii devin încrezuţi că ei au suficient timp şi libertate de a-şi face o carieră şi pentru a-şi construi viaţa aşa cum au visat.  Acesta este momentul perfect pentru căsătorie, el are deja o experienţă şi  îşi doreşte alături o femeie care îl va respecta şi îl va preţui. La această etapă bărbaţii îşi doresc nu numai satisfacerea proprie, dar în primul rînd a femeii ce le este alături, astfel fiind dispus să sacrifice obiectivele de moment pentru a  vă face fericită. Dacă pînă acum vroia să experimenteze, să cunoască cît mai mult, acum işi doreşte echilibru, stabilitate. Se schimbă şi portretul robot al partenerei sale ideale: pe lîngă echilibru şi stabilitate, de la parteneră aşteaptă, în mod deosebit, înţelegere. Mai există o calitate pe care un bărbat aflat în jurul vîrstei de 30 de ani o caută la o femeie: el îşi doreşte echilibru emoţional.

35 ani

În acest moment la bărbaţi scade rapid nivelul testosteronilor. Ei încep să înţeleagă că se apropie de bătrîneţe şi sunt în căutarea diferitor moduri de a prelungi tinereţea. Ei cu uşurinţă se îndrăgostesc de fete mai tinere . Însă dacă pînă la această etapă , bărbatul încă nu şi-a gasit iubirea şi e singur,atunci în majoritatea cazurilor el devine cinic şi sfidător. Astfel ei îşi maschează durerea şi tristeţea  şi e nevoie de foarte multă energie şi efort pentru ca el să fie de acord să renunţe la libertatea totală.

Cele expuse mai sus sunt bazate atît pe experieţă proprie precum şi a celor ce  mă înconjoară. E greu să încadrăm bărbaţii în limite atît de riguroase, însă cu siguranţă mulţi se vor regăsi în categoria sa de vîrstă şi sper ca fetelor să le fie mai uşor să găsească modul de abordare a partenerului în conformitate cu vîrsta sa. Însă părerea mea este că prin dragoste şi afecţiune poate fi deschisă orice uşă. E greu să generalizăm, fiindcă deseori bărbatul poate fi cucerit prin felul cum ea zîmbeşte, cum se comportă, cum rîde, cum miroase, femeia poate cuceri inima unui bărbat prin faptul că este ea însăşi…

Еще Columns