События

Tania Cerga și-a lansat videoclipul în plină stradă

Tania Cerga și-a lansat videoclipul în plină stradă

Tania Cerga și-a bucurat din nou publicul cu un eveniment frumos, organizat în aer liber. Într-o atmosferă calduroasă, alături de prieteni și colegi, interpreta și-a prezentat noua creație dedicată orașului Chișinău și anume lansarea videoclipului la piesa "Orașul Meu".

"Pentru acest videoclip am folosit un decor mai deosebit, unul pe care poate să-l facă oricine, iar ideea generală a clipului este una simplă - sunt niște desene cu orașul Chișinău, făcute de o echipă tînără și talentată" a declarat interpreta.

Evenimentul a fost însoțit de campania de reamenajare a scuarului Cehov, în cadrul căreia au fost colectați circa 3000 de lei din partea tuturor oaspeților serii. De asemenea, tabloul pictorului Nicolae Latunov, care ilustrează o imagine a porților orașului a reușit să adune în cadrul unei licitații 2500 de lei, bani alocați pentru reamenajarea scuarului.

"Tania Cerga este un prieten al proiectului nostru, iar această prezentare de videoclip, care este, în fond, despre acest oraș, într-un fel a fost dedicată acțiunii pe care am organizat-o", a mărturisit Victor Chironda, organizatorul proiectului.

Pe lângă Tania Cerga, pe scenă a evoluat și vocalistul trupei RUPT, Andrei Glavan, iar dispoziția bună a fost asigurată de dansurile copiilor, însoțiți de trupa Black & White.

Dacă nu ai reușit să vii la eveniment, sau vrei să te găsești prin mulțime, urmărește reportajul foto realizat de echipa allfun.md.

Foto: Sofia Golovinscaia
Liliana Matasari
allfun

Еще События