Статьи

O plimbare foto prin salonul de mobilă Indo

Allfun, împreună cu sponsorul proiectului, salonul de mobilă Indo, vă va introduce şase designeri de interior din Moldova. Eroii proiectului vor relata despre piaţa autohtona de design de interior şi vor afişa proiectele lor.

Interiorul casei  în care merită să trăieşti e asemenea unei femei: capricios, rafinat şi plin de mister. Farmecul  acestuia poate fi uşor creat prin combinarea celor mai frumoase si elegante piese de mobilier. Piese ce sunt create exclusiv prin munca migăloasa, pentru a conferi  armonie si căldura casei tale, exact cum o face femeia.  Pentru a admira perfecţiunea si eleganta unui interior de vis, vino cu noi într-o călătorie foto  prin cel mai elegant salon de mobila din Chişinău, Salonul de mobila Indo.

Spiritul feminin  poate fi jucăuş, ca un bebeluş în rochie cu panglici, capricios, asemenea unei tinere rasfatate cu multă atenţie sau elegant si inspirat din povestea de viata a  unei femei, care ştie ce vrea. Cit de diferita nu ar fi, femeia adevărată aduce  lumina si linişte în casa. La fel si mobilierul Indo, fiecare piesa  fiind  de o eleganţă desăvârşită va aduce lux, confort si rafinament interiorului casei tale.

 Salonul de mobilă Indo,  completat cu cea mai stilată mobilă şi cele mai originale decoraţii, cu siguranţă vă vor impresiona. Elementul cheie este faptul că absolut totul este aranjat în armonia unei adevărate locuinţe, ce vă va face să vă simţiţi ca acasă. Iar gazdele ce redau culoarea si căldura salonului, va vor însoţi cu mare plăcere in povestea  Indo, plină de farmec si exclusivitate.  Mobilierul Indo,  este lucrat cu pasiune si dragoste exclusiv în lemn masiv şi decorat cu vopsea mată ecologică sau poleite cu aur si argint.

În designul mobilei regăsim trecutul şi prezentul îmbinate cu o rafinată măiestrie, care nu te lasă intact. Designerii experimentaţi din toată Moldova vin aici ca să se inspire si deseori găsesc exact de ce au nevoie clienţii lor. In Salonul  de mobila Indo  veţi găsi dormitoare spaţioase cu un king sized bed, sufragerii de mare excelenţă, fotolii elegante decorate manual, mese din lemn natural, dulapuri si oglinzi exclusive, lavoare acoperite cu marmură, covoare de clasa lux, vesela din cristal si porţelan de cea mai înaltă calitate, corpuri de iluminat exclusive si multe altele. În premieră veţi descoperi mobilier ecologic destinat copiilor dumneavoastră  ideal pentru răsfăţare, joacă şi învăţare.

Modele: Mariana Ciutac, Alexandrina Ciutac, Alisa Ciutac

Text: Ana Guţan

Foto: Ion Savin

allfun

Еще Статьи