События

Noile colecții din cadrul evenimentului Art Podium 2014

Festivalul ART Podium i-a adunat pe cei pasionați de modă, pentru a admira colecțiile tinerilor designeri. Astfel, iubitorii de frumos și-au dat întâlnire la Moldexpo și au avut ocazia să participe la un Fashion Show organizat de Valentina Radcenco.


Publicul a admirat peste 20 de colecții ale creatorilor de modă - diferite ca idee, concept, textură și gamă coloristică.

De asemenea, fiecare colecție a fost apreciată și de către un juriu expert în domeniu, cu ajutorul căruia va fi desemnată cea mai bună lucrare din cadrul festivalului.

Printre membrii juriului a fost și Doina Popov, fondatoarea unui site de modă din Moldova. Aceasta a menționat că "La festivalul Art Podium din acest an, cel mai mult m-a impresionat o colecție de haine  pentru bărbați. De asemenea mi-a rămas în memorie colecția "Poppy Flower", creată de tânăra creatoare Luncari Romina. Aceasta a prezentat pe podium rochii midi, fluide și create cu multă acuratețe. Doina Gangan, la fel, a avut o colecție de nota 10, linii simple, stil minimalist și croială impecabilă. Cu toate acestea, mi-am dat seama că mulți designeri au tendința de a exagera și a încărca ținutele".

În cadrul festivalului publicul a putut urmări rochii vaporoase, piese ce amintesc de anii 50 , colecții în culori pastelate, dar și o gamă largă de accesorii. Nici bărbații nu au venit în zadar, pentru că evenimentul le-a pus la dispoziție piese vestimenatare special create pentru ei.

Urmăriți mai jos colecțiile din cadrul festivalului.

Sofia Palade

Fotograf: Ion Pleș Alexandru

allfun

Еще События