События

Vânătoarea de reduceri la Shopping MallDova

În noaptea de 16 noiembrie, teritoriul Shopping MallDova s-a transformat în habitatul celor mai multe, mai diverse și mai mari reduceri. Timp de 4 ore, vizitatorii au fost invitați la o vânătoare de amploare, cu reduceri spectaculoase de pînă la 70%.


O nouă ediție a Nopții Reducerilor le-a oferit tuturor vizitatorilor posibilitatea de a face cumpărături la prețuri mici, dar și un program de distracție pe măsură. Peste 100 de brand-uri cu renume au devenit prada celor mai iscusiți vînători de reduceri, oferindu-le o sumedenie de articole vestimentare și accesorii alese.

În timp ce shopomanii au luat cu asalt magazinele, la parter s-a putut savura muzică plăcută din partea unui jazz band autohton. De asemenea, toți vânătorii de reduceri au putut participa la numeroase consursuri cu premii de la Orange, Topshop, Guess, Melis, Yves Rocher, Madagascar, Rock&Roll bowling și Star Kebab.

Buna dispoziție a fost asigurată de un show incendiar a celor mai buni barmani din țară, care au ținut să uimească publicul cu cele mai spectaculoase trucuri și jonglerii. Special pentru vizitatorii Shopping MallDova, pe tot parcursul serii, a mixat unul dintre cei mai cunoscuți DJ din Chișinău.

Noaptea de vânătoare a culminat cu o tombolă pe măsură, în care cei mai norocoși s-au ales cu premii de valoare - 5 valize Samsonite și 1 iPhone 6.

Text: Liliana Matasari

Foto: Sofia Golovinscaia

allfun

Еще События