События

8 ani de Comedy Chişinău

Publicul a auzit mai multe despre ei în ultimii 3 ani, dar se pare că umorul moldovenesc şi-a găsit locul în Comedy Chişinău deja de 8 ani. Serbarea "vârstei infinitului" a avut loc în stilul specific echipei Comedy - într-un local cu atmosferă relaxantă, muzică, invitaţi speciali şi un show cu glume bune, pregrătite special pentru această ocazie.

Băieţii şi-au creat primele momente comune în 2006, atunci cînd s-au lansat drept o filială a brandului rus "Comedy Club" (Rusia). Nu le-a trebuit prea mult timp pentru a înţeleage că Chişinăul poate avea Comedy-ul său şi au decis să lucreze independent. Zis şi făcut. Un nou logo, o nouă poziţie, o nouă direcţie independentă. La vârsta de 4,5 ani ai clubului s-au lansat şi la TV, lucru care i-au făcut cunoscuţi în întreaga ţară.

Sunt o echipă din 14 oameni, 8 pe scenă şi 6 în spate, iar în această formulă au reuşit să creeze o buna dispoziţie pentru fiecare dintre cei prezenţi.

Cei care încă nu au reuşit să-şi alimenteze bagajul de glume şi nu au auzit de duetul Harley Davidson&co, îi pot vedea sâmbătă, 29 noiembrie, la Orhei, anunţă echipa.

Și cum spunea Alexandru Shishkin, " Zâmbiţi. Cei care zâmbesc nu au timp să simtă cutremurul".

Jurnalist: Ludmila Popescu

Foto: Tina Purcel

allfun

Еще События