События

Deschiderea primului showroom Delta Studio la Chişinău

Pe data de 5 decembrie a avut loc inaugurarea primului showroom Delta Studio la Chișinău. Cu o experiență de 20 ani în domeniul amenajărilor interioare și 9 showroom-uri în Romania, Delta Studio promite să devină un spațiu important de promovare a calității și inovației în Republica Moldova. 

Deschiderea a fost marcată de un eveniment elegant la care au participat cei mai solicitați designeri și arhitecți din Republica Moldova, parteneri din România, Spania, Turcia, dezvoltatori imobiliari și oameni de afaceri.

”Echipa Delta Studio va oferi posibilitatea de promovare și schimb de experiență, la nivel internațional, pentru designeri și arhitecți. Spațiul showroom-ului va fi actualizat, în mod constant, cu proiecte ale designerilor tineri, care dau dovadă de rafinament și calitate în amenajări interioare” ne-a spus Alexandrin Buraga, director general Delta Studio Chișinău.

Delta Studio vine cu soluții integrale în amenajări interioare, de la proiectare și furnizare de finisaje, obiecte de design și mobilier, pînă la lucrări de execuție și montaj.

Doina Sclifos

allfun

Еще События