События

O’Blanc și-a lansat noua colecție de iarnă 2014- 2015

În acest weekend, O’Blanc și-a invitat toți pretenii și iubitorii de frumos  pentru a sărbători lansarea oficială a site-ului, dar si prezentarea rochiilor din noua colecție. O’Blanc Winter s-a remarcat datorită rochiilor sofisticate, feminine și pline de rafinament.

Evenimentul s-a desfășurat într-un mod deosebit și toți cei prezenți au avut ocazia să admire rochiile de vis din colecția de iarnă.

Noua colecție ne prezintă rochii maxi și midi din broderii manuale, dantelă și culori vibrante. Una dintre culorile prezente este și marsala,  fiind vedeta anului 2015.

Petrecerea a impus și un dress code - Black  Tie, iar unii  invitați au strălucit  la propriu în rochii semnate de Olga Blanc.

Printre oaspeți  au fost prezenți bloggeri de modă, interpreți, iar una dintre invitatele speciale a fost celebra bloggeriță  Doina Ciobanu, care, la fel a purtat o rochie din noua colecție.

La eveniment am avut ocazia să răsfoim noul Look Book al colecției, să ascultăm muzică relaxantă și să ne bucurăm de o atmosferă stilată.

Oaspeții au rămas impresionați de evenimentul organizat astfel încît O’Blanc știe să transmită bun gust și originalitate.

Sofia Palade

Fotograf: Vadim Putregai

allfun

Еще События