Статьи

Salonul de mobila Indo - Visul tău poate deveni realitate

Allfun, împreună cu sponsorul proiectului, salonul de mobilă Indo, vă va introduce şase designeri de interior din Moldova. Eroii proiectului vor relata despre piaţa autohtona de design de interior şi vor afişa proiectele lor.

Ţi-ai imaginat vreodată cum ar arăta casa visurilor tale? Poate visezi la o casă cu odăi mari, completate cu cea mai luxoasă și elegantă mobilă sau poate ți-ai amenaja interiorul cât mai  rafinat şi romantic. Visul tău poate deveni  realitate, iar casa ta se poate transforma într-un adevărat colţ de rai, alintându-te cu piese de mobilier în stil clasic de la Salonul de mobilă Indo.

In premieră, în cadrul expoziţiei 2014, Salonul de mobilă Indo  a prezentat  cea mai apreciată colecţie de accesorii  din lemn natural:  măsuțe pentru servit cafeaua,  banchete, console, oglinzi și fotolii de o frumuseţe rară, ce le puteţi folosi atât pentru interiorul casei dvs., cât și pentru decorul terasei. Prin exclusivitatea lor, piesele de mobilier din salonul de mobila Indo, vă vor  aduce o notă romantică și extrem de elegantă chiar şi în sezonul rece.

Vă invităm să admiraţi şi cele trei etaje de vis ale  Salonului de mobilă Indo, decorate în stil clasic cu cea mai stilată mobilă și cu cele mai originale decorațiuni, distinse prin finețea pieselor de mobilier realizate din lemn masiv, decorate manual și cu finisaje deosebite. Iarna  aceasta culorile sobre şi întunecate au fost înlocuite în  Salonul de mobila Indo cu nuanţe de alb, crem, argintiu și auriu.

In Salonul de mobilă Indo, veți găsi piesele fine,  dar luxoase, specifice stilului clasic.  Iar pentru cei pasionați de stilul minimalist Salonul de mobila Indo oferă piese de mobilier de dimensiuni mai mici și  cu forme uşoare din specii deosebite de lemn cum ar fi: Mahogany si Teak.

Salonul de mobilă Indo vă așteaptă cu dormitoare de o eleganță impunătoare, decorate cu rame poleite în aur sau argint, sufragerii cu linii uşoare şi forme sinuase, camere   pentru copii, ce  transpun în realitate poveștile cu prinţi si  prințese, mobilă moale și biblioteci de o frumuseţe exclusivă.

Vă invităm să vizitaţi Salonul de mobilă Indo pentru a vă inspira şi pentru a găsi mobilierul perfect pentru casa visurilor dumneavostră.


Indo – excelenţă într-o mobile unică!
Mun. Chișinău, str. Bernardazzi, nr. 75
Tel.: +373 (22) 99 49 69, mob: +373 79 909 606
e-mail: indo@indo.md,
www.indo.md

Еще Статьи