Новости

Goana după ouă la Shopping Malldova

Sărbătorile Pascale vin cu surprize de la Shopping MallDova. În perioada 3-23 aprilie vizitatorii centrului comercial au parte de un program distractiv, cu multe premii și cadouri, zâmbete și emoții pozitive.  Unul dintre cele mai așteptate evenimente este și "Goana după ouă", care  a avut loc weekend-ul trecut.  În cadrul acestui concurs distractiv, cei mai mici vizitatori au ajutat iepurașul să găsească ouăle de ciocolată, ascunse în mai multe magazine din mall, iar la finalul competiției au fost răsplătiți din plin cu cadouri dulci.

Tradiționala "Goana după ouă" a adunat și în acest an în jur de 250 de micuți dornici de aventură.  Potrivit organizatorilor, popularitatea evenimentului crește de la an la an, iar ca de fiecare dată participanții sunt răsplătiți cu cadouri dulci și cu maiouri. Totodată, micuții s-au bucurat și de alte show-uri interactive organizate de Academia pentru copii "FasTracKids".

Chiar dacă organizatorii au apreciat agerimea și spiritul de echipă de care au dat dovadă micuții, la finalul competiției toți participanții au fost premiați. În cadrul evenimentului, micuții au avut posibilitatea să se distreze și să facă poze, alături de iepurașul care distrează în această perioadă toți vizitatorii mall-ului.

În ajunul sărbătorilor de Paști, Shopping MallDova nu a uitat nici de cei mai fideli clienți. În această perioadă, cumpărăturile  făcute în magazinele centrului comercial, aduc cadouri de la iepuraș. Astfel, în perioada 3-23 aprilie, cumpărăturile de minim 300 de lei, vă oferă posibilitatea să participați  la tombolă şi să aveți șansa de a câştiga unul din premiile valoroase: 8 valize, 10 biciclete sau marele premiu, un automobil HYUNDAI Elantra.

Marea extragere va avea loc pe 23 aprilie în cadrul unui show grandios, plin de concursuri și premii, printre care vouchere pentru cumpărături și bilete la concertul Armin van Buuren.  Evenimentul va culmina cu un recital live susținut de Valentin Uzun și orchestra Tharmis. Sunteți așteptați pe 23 aprilie, la marea extragere ce va avea loc la ora 18:00.

Jurnalist: Maria Eșanu
Poze: Tina Purcel

allfun

Еще Новости